Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de openingstijden?
Mind Mystery is m.u.v. dinsdag alle dagen van de week geopend tot 18.00 uur. Alleen in de wintertijd (tot 1 april) sluiten we ook op maandag onze deuren. Afhankelijk van het seizoen zijn we ’s morgens vroeger of later open. We sluiten altijd 3 uur na het laatst openstaande tijdsblok. Raadpleeg echter voor de actuele openingstijden de pagina www.mindmystery.nl/nl/tickets

Kan ik ook gewoon mijn kaartjes aan de dagkassa kopen?
Dat kan! Maar om zeker te zijn van het door u gewenste tijdstip van aankomst EN te kunnen profiteren van de voordelige online prijs (dagkassa +2,-) zullen wij altijd adviseren om uw kaartjes alvast online te reserveren.

Kan ik online kaartjes kopen als ik geen printer heb?
Ja dat kan zeker! Per email ontvang je een QR code die we vanaf jouw telefoon bij de dagkassa kunnen scannen.

Ik heb tickets geboekt maar wil het tijdstip of de dag wijzigen, kan dat?
Als je contact met ons opneemt via telefoon (077-2086088) of email (info@mindmystery.nl) kunnen wij jou hierbij helpen.

Is het park ook leuk voor kinderen van 4 jaar of jonger?
Er is op het park voldoende vertier voor de kinderen vanaf 4 jaar maar de aard van het thema maakt dat kinderen tot een jaar of 7 veel van de illusies, trucjes en puzzels nog niet zullen begrijpen. Vooral voor de kleintjes t/m 4 jaar zal er nog veel ontgaan, vandaar dat zij gratis met de rest van de familie mee het park op mogen.

Is het park ook rolstoel toegankelijk?
Helaas is ons park zeer beperkt rolstoel toegankelijk. Dit is inherent aan ons concept. Een aantal attracties zijn toegankelijk (Entree, Kaleidoscoop, Museum en Spellenplein); vandaar ook dat wij een gereduceerd tarief hanteren van € 7,50.

Ik organiseer dit jaar het personeelsfeest/familiedag/teamuitje. Kan ik bij jullie terecht voor een compleet arrangement?
Vooralsnog ligt onze focus op het park en de daarbij behorende (dag)horeca. Arrangementen die binnen dit concept passen, stellen wij graag voor u samen.

Hoelang kunnen we ons vermaken op het park?
Gemiddeld besteden bezoekers 2 tot 3 uur bij Mind Mystery, maar dat hangt er natuurlijk ook af van hoe snel je de puzzels oplost. 😊

Wat is er allemaal te beleven op het park?
Voor iedereen (alle leeftijdsgroepen) is er voldoende te ontdekken en te beleven op ons park. Voor meer informatie, kijk eens op onze website onder attracties, bekijk de reacties op Tripadvisor, Google of Facebook en bekijk deze leuke blogs van Kidseropuit.nl of Coolesuggesties.nl

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen op het park?
Helaas kunnen wij gebruik van eigen consumpties niet toestaan.

Zijn er (betaalde) parkeerplaatsen?
Er is ruim voldoende gratis parkeerplek bij de ingang van Mind Mystery.

Kan ik mijn waardevolle spullen opbergen?
Dat kan! Bij de ingang van Mind Mystery zijn kluisjes aanwezig waarvan je gebruik kunt maken.

Ik wil graag voor een gezelschap reserveren. Kan ik een optie nemen?
Doordat wij werken met een online ticketsysteem kunnen wij helaas geen opties vastzetten. Daarom zullen we altijd adviseren de tickets voor het door u gewenste tijdstip alvast te boeken. Mocht er onverhoopt iemand niet mee kunnen gaan, of is er juist een extra persoon aangesloten, dan kunnen we dit op de dag zelf aan de kassa verrekenen.

Is Mind Mystery een escape room of een dergelijk ‘gesloten’ attractie
Nee, Mind Mystery is geen escape room. U wordt niet opgesloten in een ruimte. Alle onderdelen zijn te betreden en te verlaten naar eigen invulling.