Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de openingstijden?
Mind Mystery is alle dagen van de week geopend tot 18.00 uur. Afhankelijk van het seizoen zijn we ’s morgens vroeger of later open. We sluiten altijd 3 uur na het laatst openstaande tijdsblok. Raadpleeg echter voor de actuele openingstijden de pagina www.mindmystery.nl/nl/tickets

Kan ik online kaartjes kopen als ik geen printer heb?
Ja dat kan zeker! Per email ontvang je een QR code die we vanaf jouw telefoon bij de dagkassa kunnen scannen.

Ik heb tickets geboekt maar wil het tijdstip of de dag wijzigen, kan dat?
Als je contact met ons opneemt via telefoon (077-2086088) of email (info@mindmystery.nl) kunnen wij jou hierbij helpen.

Is het park ook leuk voor kinderen van 4 jaar of jonger?
Er is op het park voldoende vertier voor de kinderen vanaf 4 jaar maar de aard van het thema maakt dat kinderen tot een jaar of 7 veel van de illusies, trucjes en puzzels nog niet zullen begrijpen.

Is het park ook rolstoel toegankelijk?
Helaas is ons park zeer beperkt rolstoel toegankelijk. Dit is inherent aan ons concept. Een aantal attracties zijn toegankelijk (Entree, Kaleidoscoop, Museum en Spellenplein); vandaar ook dat wij een gereduceerd tarief hanteren van € 7,50.

Ik organiseer dit jaar het personeelsfeest/familiedag/teamuitje. Kan ik bij jullie terecht voor een compleet arrangement?
Ja dat kan! Afhankelijk van de wensen kunnen we een uitje op maat maken. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Hoelang kunnen we ons vermaken op het park?
Gemiddeld besteden bezoekers 2 tot 3 uur bij Mind Mystery, maar dat hangt er natuurlijk ook af van hoe snel je de puzzels oplost. 😊

Wat is er allemaal te beleven op het park?
Voor iedereen (alle leeftijdsgroepen) is er voldoende te ontdekken en te beleven op ons park. Kijk op onze website onder attracties of bekijk deze link; https://kidseropuit.nl/mind-mystery-in-horst/

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen op het park?
Helaas kunnen wij gebruik van eigen consumpties niet toestaan. Echter, omdat de horeca bij Mind Mystery nog in aanbouw is, staan we dit wel toe tot deze is afgerond, wat naar verwachting 1 maart 2019 zal zijn.

Zijn er (betaalde) parkeerplaatsen?
Er is ruim voldoende gratis parkeerplek bij de ingang van Mind Mystery.

Kan ik mijn waardevolle spullen opbergen?
Dat kan! Bij de ingang van Mind Mystery zijn kluisjes aanwezig waarvan je gebruik kunt maken.