COVID-19 Update

 

COVID-19 UPDATE

Volgens de laatste RIVM richtlijnen is een coronatoegangsbewijs niet noodzakelijk voor uw bezoek aan Mind Mystery. U kunt het park dus bezoeken zonder beperkingen en genieten van het leukste uitje in Limburg. Ook onze horeca is volledig geopend voor bijvoorbeeld een vers belegd broodje, stukje Limburgse vlaai of een heerlijke hamburger. Wenst u echter binnen plaats te nemen in onze horeca? Dan zijn wij verplicht om u te vragen naar een coronatoegangsbewijs. Deze zal gevraagd worden bij het afhaalpunt en wordt uitsluitend gevraagd indien u binnen plaatsneemt. Ons overdekte buitenterras en andere indoorfaciliteiten zijn zonder coronatoegangsbewijs toegankelijk. 

Heeft u nog geen tickets en wilt u graag Mind Mystery bezoeken? Boek uw tickets van te voren online. Gezien de omstandigheden kunnen wij geen dagtickets garanderen. 

Heeft u nog openstaande tickets en wilt u deze graag inzetten?

Dat kan tot eind 2021. Stuur hiervoor een email naar info@mindmystery.nl met daarin uw tickets/boekingsnummer, gegevens, nieuwe bezoekdatum/tijdstip en aantal personen. U ontvangt dan een bevestiging per mail.

Met vriendelijke groeten,

Het Mind Mystery team