Kinderfeestjes

Al doende leert men…

Na een eerste jaar waarin we vele kinderfeestjes hebben mogen organiseren, zijn we tot de conclusie gekomen dat we deze anders willen inrichten. Mind Mystery is ten slotte geen speeltuin maar we weten ook dat het enthousiasme van een kind soms moeilijk te temperen is. En dat willen we ook helemaal niet! Daarom bieden we een arrangement aan waarbij de kleine slimmeriken worden uitgedaagd EN verwonderd! Het Mind Mystery kinderfeestje arrangement is te boeken op woensdagmiddagen m.u.v. de schoolvakanties.

Wat mag je verwachten?

Boek je tickets ruimschoots op tijd online. Mochten jullie op de dag zelf met eentje meer of minder zijn, dan wordt dit aan de kassa verrekend. Laat dit wel even via mail of telefoon weten.

Vanaf 13.00: Warm ontvangst bij Mind Mystery met ranja en wat lekkers. Jullie krijgen een eigen tafel waar gestart wordt met het uitpakken van de cadeautjes. En natuurlijk is er voor de jarige een extra, mysterieus cadeautje.

14.00: Met de Mind Mystery opdracht in de hand, worden jullie geïntroduceerd op het park. Tijd om te puzzelen, zoeken maar vooral tijd voor verbazing en verwondering.

16:00: Alle puzzels opgelost? Dan mogen jullie terug naar jullie mooi versierde tafel en heerlijk smullen van frietjes met een snack.  En wie weet is er nog ergens een beloning voor al het harde speurwerk.

17:00: Buikje vol? Nog even de foto’s bekijken en vol verbazing naar huis.

 

Hoe te boeken?

De tickets kunnen via onze website geboekt worden. Ook voor de ouders kan er geboekt worden.

Kosten: 17,- per kind en 20,- voor volwassenen.

Hierbij is inbegrepen;

  • Entree park
  • Onbeperkt ranja
  • Iets lekkers bij binnenkomst
  • Frietjes met een snack en saus naar keuze
  • Cadeautje jarige
  • Een afscheidsattentie

Voorwaarden

Let op: Mind Mystery is geen speeltuin: het park heeft een educatief karakter. Door de kwetsbaarheid van een aantal spullen is het verplicht dat kinderen onder toezicht staan van de ouders tijdens het bezoek aan het park.

Kinderfeestjes kunnen geboekt worden voor kinderen vanaf minimaal 9 jaar.