Kinderfeestjes

Al doende leert men…

Na een eerste jaar waarin we vele kinderfeestjes hebben mogen organiseren, zijn we tot de conclusie gekomen dat we deze anders willen inrichten. Mind Mystery is ten slotte geen speeltuin maar we weten ook dat het enthousiasme van een kind soms moeilijk te temperen is. Daarom zijn wij momenteel bezig met het samenstellen van een kinderfeestje programma waarbij we kind, ouder en ook ons park verblijden en verwonderen.

Binnenkort meer hierover, maar wat we alvast weten is:

  • Het programma zal worden aangeboden vanaf 13 november
  • Het programma zal uitsluitend op woensdagmiddagen worden aangeboden.

Tot die tijd bieden we ons originele arrangement aan:

Kinderfeestjes – originele arrangement
Het is mogelijk om een kinderfeestje te organiseren bij Mind Mystery. Echter is ons park geen speeltuin en heeft het park een educatief karakter. Door de kwetsbaarheid van een aantal spullen is het zeer gewenst dat kinderen goed worden begeleid. Wij adviseren daarom dan ook om pas vanaf de leeftijd van minimaal 9 jaar de kinderfeestjes bij Mind Mystery te vieren.

Voor kinderfeestjes kunnen we het volgende arrangement aanbieden.

  • Ontvangst met wat lekkers en ranja aan een gereserveerde tafel en eventueel cadeautjes uitpakken
  • Bezoek Park
  • Friet met saus, snack, ranja en een kadootje voor de jarige

Voor kinderen t/m 11 jaar is het gehele arrangement  € 16,00 p.p. Voor oudere kinderen en de volwassenen geldt het tarief van 20,- p.p.

Kaartjes kunnen online geboekt worden en indien het horeca arrangement kan via email gereserveerd worden op info@mindmystery.nl