EEN VERRASSEND KINDERFEESTJE

Hey jarige job! Hou jij van een prikkelend en avontuurlijk kinderfeestje? Dan is Mind Mystery een perfect uitje voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes én je ouders. Verwondering, verbazing en verrassing staat centraal op jouw speciale dag!
Ansichtkaart met ballonnen bij Mind Mystery.
Illusie serveer je hoofd op tafel bij Mind Mystery.

PRIKKEL JE NIEUWSGIERIGHEID EN TEST JE WAARNEMINGSVERMOGEN

Daag elkaars waarnemingsvermogen uit, maak foto’s bungelend boven een ravijn of verdwaal samen in het spiegeldoolhof. Een kinderfeestje bij Mind Mystery is een leuke, unieke én leerzame ervaring; een echte speciale dag voor de jarige.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN KINDERFEESTJE BIJ MIND MYSTERY?

Welkom in de bijzondere wereld van Mind Mystery! Voor een dag die jullie niet snel zullen vergeten, hebben wij een veelzijdig programma samengesteld:

13.00 – Jullie worden warm ontvangen met ranja en wat lekkers, waarna jullie eigen tafel krijgen waar de cadeautjes uitgepakt kunnen worden. Natuurlijk is er voor de jarige een extra, mysterieus cadeautje.

14.00 – Alle cadeautjes uitgepakt? Dan worden jullie, met opdracht in de hand, geïntroduceerd op het park. Tijd om je onder te laten dompelen in onze wereld van verwondering en er op los te puzzelen.

16.00 – Als alle belevenissen zijn beleefd, schuiven jullie weer aan aan de mooi versierde tafel en smullen jullie heerlijk van frietjes met een snack. Wie weet is er aan het einde van het kinderfeestje nog wel een beloning voor al het harde speurwerk…

17.00 – Buikjes vol? Bekijk de gemaakte foto’s en geniet nog even na van de prikkelende maar verrassende dag!

KINDERFEESTJE BOEKEN

Tickets voor jouw kinderfeestje kun je eenvoudig kopen via onze online ticketshop. Let op! Kinderfeestjes zijn alleen te boeken op woensdagen.

Maze bij Mind Mystery.
Frietjes en hamburgers bij Huis op de Kop in Mind Mystery.

ARRANGEMENTEN

Alles wat je moet weten voor het organiseren van een onvergetelijke dag voor je kind en alle vriendjes en vriendinnetjes vind je hier!

Kosten
€17,- per kind
€20,- per volwassene

Hierbij is inbegrepen:

  • Entree 
  • Onbeperkt ranja
  • Iets lekkers bij binnenkomst
  • Frietjes met een snack en saus naar keuze
  • Cadeautje voor de jarige
  • Een afscheidsattentie voor alle kids

Voorwaarden

Goed om te weten, is dat Mind Mystery géén speeltuin is. De aard van het park is educatief en verhalend. Door de kwetsbaarheid van een aantal elementen in het park is het verplicht dat kinderen onder toezicht staan van de ouders tijdens het kinderfeestje.

Kinderfeestjes bij Mind Mystery kunnen geboekt worden voor kinderen vanaf minimaal 9 jaar.

HEB JIJ NOG EEN VRAAG VOOR ONS?

Heb je na het raadplegen van onze website nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Luidspreker met bloem bij Mind Mystery.