Mind Mystery: voor het organiseren van een spraakmakend bedrijfsfeest!

Een geslaagd bedrijfsfeest organiseren op een unieke locatie? Mind Mystery organiseert onvergetelijke avonden die precies bij jouw bedrijf passen én waar nog lang over nagepraat zal worden. Zijn jullie als team toe aan ontspanning of zijn jullie op zoek naar frisse ideeën? Dan komt dat goed uit! Bij Mind Mystery mogen jullie je gedachten even op zijn kop zetten! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Lees dan vooral nog even verder!
Maze bij Mind Mystery.
Buffet bij Mind Mystery

Een inspirerende heisessie of een verrassend bedrijfsfeest organiseren?

Bij Mind Mystery is het mogelijk om een uniek bedrijfsfeest te organiseren en dit te combineren met een inspirerende sessie. Of je nu liever een rondleiding over ons park wenst, een van onze ruimtes wilt huren, samen wilt BBQ’en na jullie bezoek of ons jouw bedrijfsfeest laat organiseren… Bij Mind Mystery is niets onmogelijk! Wij organiseren een onvergetelijk bedrijfsfeest op maat waar jullie nog lang gespreksstof aan over zullen houden!

Bier tappen bij Mind Mystery

Unieke teambuilding tijdens een bedrijfsfeest bij Mind Mystery

Zijn jij en je team klaar voor een unieke ervaring? Bij Mind Mystery laten onze optische illusies je perceptie op z’n kop zetten. Het is aan jullie om samen te ontdekken wat werkelijkheid is en wat niet. Na een avond vol brein brekende puzzels, fascinerende illusies en ongeloof, is het tijd om het échte feest te laten beginnen. En geloof ons, het wordt pas echt een onwerkelijk bedrijfsfeest wanneer de ondersteboven silent disco start, en je begint te dansen op het plafond!

Evenement bij Mind Mystery

Samen organiseren we jouw bedrijfsfeest!

Een bedrijfsfeest organiseren dat perfect aansluit op jullie wensen lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar bij Mind Mystery wordt die illusie, juist werkelijkheid! Schuif gezellig met zijn allen aan in ons restaurant en laat jullie verrassen door een veelzijdig diner buffet of een heerlijke barbecue. Om vervolgens een spetterend feest te beleven in het Huis op de Kop. Wij maken het onmogelijke, mogelijk! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Vraag ons gerust, want wij denken graag met jullie mee!

Bedrijfsfeest organiseren? Kom gerust langs!

We begrijpen dat een bedrijfsfeest bij eenieder in de smaak moet vallen. Daarom denken wij graag met je mee om jouw gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen. Ben je geïnteresseerd in ons aanbod of wil je meer informatie? Dan nodigen wij je van harte uit om langs te komen voor een kopje koffie, waar we alle mogelijkheden kunnen bespreken! Telefonisch uiteraard ook mogelijk.

Illusie oneindig bij Mind Mystery