WIL JE MEER WETEN?

Vind het antwoord op veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Luidspreker met bloem bij Mind Mystery.

WELLICHT VIND JIJ HET ANTWOORD HIER WEL TUSSEN

Die verklappen we hier natuurlijk niet in het belang van onze gasten. Geef niet op en blijf proberen! 🙂

Nee, de Museumjaarkaart is niet geldig bij Mind Mystery omdat we meer zijn dan een museum; we richten ons meer op entertainment en verwondering.

Mind Mystery is vanaf 4 april 2022 tot en met 25 september 2022 alle dagen van de week geopend. Daarna zijn we op maandagen en dinsdagen gesloten, m.u.v. grote groepen. Actuele openingstijden vind je hier.

Mind Mystery is een kleinschalig park waar in verhouding heel veel te zien en te beleven is. Een bezoek duurt gemiddeld 2,5 uur en we willen dat je in deze tijd optimaal kunt ervaren waar Mind Mystery over gaat. Door met tijdsblokken te werken kunnen we controle houden over het aantal bezoekers dat zich tegelijkertijd op het park begeeft. Dat zou je alle rust en ruimt moeten geven om de onderdelen goed te kunnen bekijken. Aan de andere kant betekent dit ook dat we wel eens uitverkocht kunnen zijn en je een andere datum of tijdstip voor je bezoek mag plannen. Dat is even vervelend, maar uiteindelijk durven we te beloven dat het in het voordeel is van jullie als gast en de gehele ervaring.

Er is op het park voldoende vertier voor kinderen vanaf 4 jaar. De aard van het thema maakt dat kinderen tot een jaar of 7 veel van de illusies, trucjes en puzzels nog niet zullen begrijpen. Vooral voor de kleinsten t/m 4 jaar zal er nog veel ontgaan. Daarom mogen ze gratis met de rest van de familie het park mee op. Gelijk een goede reden om een paar jaar later nog eens terug te komen!

Maze bij Mind Mystery.

KOM JE ER EVEN NIET UIT?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan