WIL JE MEER WETEN?

Vind het antwoord op veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Luidspreker met bloem bij Mind Mystery.

WELLICHT VIND JIJ HET ANTWOORD HIER WEL TUSSEN

Mind Mystery is een geheel rookvrije locatie. Er zijn binnen Mind Mystery geen rookzones. Buiten de poorten van het park is roken wel toegestaan: bij de Gastenservice is het mogelijk om een stempel te verkrijgen en het park even te verlaten, waarna u op vertoon van de stempel weer naar binnen kunt.

Uiteraard zijn jullie van harte welkom om een verjaardag of kinderfeestje te vieren bij Mind Mystery! We bieden op woensdagen buiten de schoolvakanties drie verschillende speciale arrangementen voor kinderfeestjes aan, te boeken via onze website. Zo bezoek je altijd het park inclusief speurtocht, en kun je ervoor kiezen om het feest compleet te maken met bijvoorbeeld ontvangst met ranja en een donut en om af te sluiten samen frietjes te eten. Zo wordt het een onvergetelijke verjaardag! De arrangementen voor kinderfeestjes zijn te boeken vanaf vijf personen. Prijzen zijn voor kinderen en volwassenen zijn gelijk. Meer informatie

Nee, de Museumjaarkaart is niet geldig bij Mind Mystery omdat we meer zijn dan een museum; we richten ons meer op entertainment en verwondering.

Actuele openingstijden van Mind Mystery vind je hier.

Mind Mystery is een kleinschalig park waar in verhouding heel veel te zien en te beleven is. Een bezoek duurt gemiddeld 2,5 uur en we willen dat je in deze tijd optimaal kunt ervaren waar Mind Mystery over gaat. Door met tijdsblokken te werken kunnen we controle houden over het aantal bezoekers dat zich tegelijkertijd op het park begeeft. Dat zou je alle rust en ruimt moeten geven om de onderdelen goed te kunnen bekijken. Aan de andere kant betekent dit ook dat we wel eens uitverkocht kunnen zijn en je een andere datum of tijdstip voor je bezoek mag plannen. Dat is even vervelend, maar uiteindelijk durven we te beloven dat het in het voordeel is van jullie als gast en de gehele ervaring.

Maze bij Mind Mystery.

KOM JE ER EVEN NIET UIT?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.