ONTDEK MIND MYSTERY

Laat je verbazen door wat je hersenen waarnemen en je ogen zien. Wij willen onze bezoekers, van jong tot oud, vol ongeloof amuseren, verbinden en laten leren van elkaars perspectieven.
Illusie ontdek Mind Mystery.

BELEEF ONZE BELEVENISSEN

Word groter of juist kleiner, loop over het plafond of spring in het diepe. Niets is wat het lijkt in deze belevenis voor jong en oud.

Loop door de Vortex van Mind Mystery.

VORTEX

Spiegeldoolhof met vriendjes bij Mind Mystery.

SPIEGEL DOOLHOF

Ames Room bij Mind Mystery.

AMES ROOM

Draaiende bewegingen bij Mind Mystery.

MUSEUM PLEIN

3D bril in het museum van Mind Mystery.

MUSEUM

Broodje gezond en jus d'orange bij Mind Mystery.

TIJD VOOR EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Geniet tussen alle illusies door van een vers belegd broodje of een verse kop koffie met gebak in ons restaurant.

Souvenirs van illusies bij Mind Mystery

NEEM EEN MYSTERY MEE NAAR HUIS

Kun jij niet genoeg krijgen van breinbrekers en geestprikkels? Verleng de verbazing en verwondering en kies in onze winkel bijzondere puzzels voor thuis.

Vliegende boeken bij Mind Mystery

HET VERHAAL

De eigenzinnige Siebrandt Jacob van Moelberen was een fervent uitvinder met een bijzondere interesse in het waarnemingsvermogen, zwaartekracht en illusies. Hij reisde de hele wereld over met zijn papegaaien, Louis en Coco, om de geheimen van gravitatie te achterhalen. Siebrandt wilde objecten laten zweven, in de lucht laten vallen en naar de grond duwen.

Na jaren van onderzoeken en experimenten, was de dag dan eindelijk daar; hij voelde het met elke vezel in zijn lichaam. Er stond iets gigantisch te gebeuren. Met grote ogen voegde hij het laatste ingrediënt toe aan zijn formule. Uit het niets was daar een gigantische flits en een enorme knal – groot genoeg om de grond onder ieders voeten te doen schudden. Complete duisternis volgde.

Sinds deze explosie is er nooit meer iets vernomen van Siebrandt. Ze zeggen dat hij tot op de dag van vandaag in een andere realiteit nog steeds zijn zwaartekrachttheorie probeert te bewijzen. In het bos zijn er allerlei uitvindingen van Siebrandt teruggevonden waaronder zijn zelfbedachte optische illusies, maar ook rariteiten uit verre landen. Wij delen deze uitvindingen graag met jullie bij Mind Mystery, waar deze tentoongesteld zijn om jouw waarneming te testen.

Siebrandt’s huis? Dat is na de reusachtige ontploffing ondersteboven komen te staan en kan met geen mogelijkheid meer recht worden gezet. We vermoeden dat Siebrandt’s laatste proef gelukt is, want sindsdien vallen er bij Mind Mystery objecten naar boven….

OVER MIND MYSTERY

Ontmoet ons toegewijde team. Met hun getrainde, vlijmscherpe oog voor illusies en onverstoorbare enthousiasme zorgen ze ervoor dat jouw bezoek aan Mind Mystery een gedenkwaardige ervaring is.

LAAT JE VERRASSEN EN BESTEL JE TICKETS HIER

Test je perspectief op de realiteit met optische illusies. Ben jij klaar voor een unieke en leerzame ervaring? Mind Mystery zet de wereld zoals jij die kent op zijn kop.

Illusie oneindig bij Mind Mystery