ONTDEK MIND MYSTERY

Laat je verbazen door wat je hersenen waarnemen en je ogen zien. Wij willen onze bezoekers, van jong tot oud, vol ongeloof amuseren, verbinden en laten leren van elkaars perspectieven.
Illusie ontdek Mind Mystery.

BELEEF ONZE BELEVENISSEN

Word groter of juist kleiner, loop over het plafond of spring in het diepe. Niets is wat het lijkt in dit belevingsmuseum voor jong en oud.

Restaurant met gerechten bij Mind Mystery.

TIJD VOOR EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Geniet tussen alle illusies door van een vers belegd broodje, een kopje koffie met gebak of probeer onze Mystery Burger.

Souvenirs van illusies bij Mind Mystery

NEEM EEN MYSTERY MEE NAAR HUIS

Kun jij niet genoeg krijgen van alle breinbrekers en optische illusies? Verleng dan de verbazing en verwondering en kies in onze winkel bijzondere items thuis.

OVER MIND MYSTERY

Mind Mystery is een belevingsmuseum gelegen in het Noord-Limburgse Horst. Tijdens een bezoek aan Mind Mystery word je ondergedompeld in de prikkelende wereld van optische illusies. Leer hoe het brein jouw ogen voor de gek kan houden. Mind Mystery is een unieke ervaring voor alle generaties – jong én oud.

Opening
Mind Mystery is geopend op 1 oktober 2018. Oprichter en bedenker van het park Jac Siebers bracht zijn twee grote passies bijeen, exorbitante gebouwen en optische illusies. Vanaf 2018 zijn deze passies geuit in het concept Mind Mystery. De onderliggende boodschap van Mind Mystery is perspectief. Tijdens een bezoek ontdek je dat jouw perspectief uniek is. Je leert dat iedereen zijn eigen waarheid kan hebben en dat dit oké is. Jac Siebers zei ooit: “Als iedereen op de wereld een bezoek aan Mind Mystery zou brengen dan is er geen oorlog meer op de wereld”. Want je leert hier dat jouw waarheid niet de enige waarheid is en als je dat beseft, begrijp je dat iedereen een ander standpunt kan hebben.

Wat valt er te beleven?
Op ons park valt er van alles te beleven voor jong en oud! Maak té gekke optische illusie-foto’s van jou en je gezelschap, dwaal rond in het spiegeldoolhof of neem eens een kijkje in het Huis op de Kop! Leer alles over de grote optische illusie kunstenaars of puzzel raak op ons puzzelterras. Kortom, een paar uur vertier vol verbazing en verwondering!

LAAT JE VERRASSEN EN BESTEL JE TICKETS HIER

Test je perspectief op de realiteit met optische illusies. Ben jij klaar voor een unieke en leerzame ervaring? Mind Mystery zet de wereld zoals jij die kent op zijn kop.

Illusie oneindig bij Mind Mystery