VRAAG MAAR RAAK

Heb jij een vraag over je bezoek aan Mind Mystery? Wij staan klaar om je te helpen! Bereik ons eenvoudig via ons contactformulier, telefoon of e-mail.
Luidspreker met bloem bij Mind Mystery.

WELLICHT VIND JE HET ANTWOORD OP JE VRAAG HIER TUSSEN

Dit zijn de meest gestelde vragen van onze parkbezoekers, zodat jij deze niet meer hoeft te stellen.

Mind Mystery is een geheel rookvrije locatie. Er zijn binnen Mind Mystery geen rookzones. Buiten de poorten van het park is roken wel toegestaan: bij de Gastenservice is het mogelijk om een stempel te verkrijgen en het park even te verlaten, waarna u op vertoon van de stempel weer naar binnen kunt.

Uiteraard zijn jullie van harte welkom om een verjaardag of kinderfeestje te vieren bij Mind Mystery! We bieden op woensdagen buiten de schoolvakanties drie verschillende speciale arrangementen voor kinderfeestjes aan, te boeken via onze website. Zo bezoek je altijd het park inclusief speurtocht, en kun je ervoor kiezen om het feest compleet te maken met bijvoorbeeld ontvangst met ranja en een donut en om af te sluiten samen frietjes te eten. Zo wordt het een onvergetelijke verjaardag! De arrangementen voor kinderfeestjes zijn te boeken vanaf vijf personen. Prijzen zijn voor kinderen en volwassenen zijn gelijk. Meer informatie

Nee, de Museumjaarkaart is niet geldig bij Mind Mystery omdat we meer zijn dan een museum; we richten ons meer op entertainment en verwondering.

Actuele openingstijden van Mind Mystery vind je hier.

Mind Mystery is een kleinschalig park waar in verhouding heel veel te zien en te beleven is. Een bezoek duurt gemiddeld 2,5 uur en we willen dat je in deze tijd optimaal kunt ervaren waar Mind Mystery over gaat. Door met tijdsblokken te werken kunnen we controle houden over het aantal bezoekers dat zich tegelijkertijd op het park begeeft. Dat zou je alle rust en ruimt moeten geven om de onderdelen goed te kunnen bekijken. Aan de andere kant betekent dit ook dat we wel eens uitverkocht kunnen zijn en je een andere datum of tijdstip voor je bezoek mag plannen. Dat is even vervelend, maar uiteindelijk durven we te beloven dat het in het voordeel is van jullie als gast en de gehele ervaring.

Oneindige maze bij Mind Mystery.

Wil je ons iets vragen?

Vul het contactformulier in en we zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maze bij Mind Mystery.

WAAR IS MIND MYSTERY?

Mind Mystery – Tienrayseweg 10c – 5961 NL – Horst aan de Maas

Auto, bus of fiets; de snelste route naar Mind Mystery vind je hier!

Proost bij Mind Mystery

MAAK VAN MYSTERY JE WERK

Ben jij nieuwsgierig en wil je jezelf graag ontwikkelen? Zorg jij ervoor dat onze gasten Mind Mystery verlaten met een big smile? Wil je werken in een jong en dynamisch team? Was het antwoord deze drie vragen een volmondige ‘ja’? Dan hebben wij jou er graag bij!

Tickets scannen bij de ingang van Mind Mystery.

KOM JE MET DE AUTO? PARKEER EENVOUDIG BIJ ONS!

Maak gebruik van onze ruime parkeergelegenheid, direct gelegen aan de ingang van Mind Mystery. Parkeren is gratis. Ook beschikken wij over een fietsenstalling.

De kamer van Siebrandt bij Mind Mystery

PERSINFORMATIE

Ben je een journalist of heb je een andere pers gerelateerde vraag rondom publicaties, rechten of opnames? Wij staan je graag te woord!

Neem contact op met Petra Siebers – Brand & Happiness Officer via +31 077 208 60 88.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Wil je tot in de puntjes op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, voorwaarden en regels voor je bezoek aan Mind Mystery? Dat kan!

Illusie oneindig bij Mind Mystery