VRAAG MAAR RAAK

Heb jij een vraag over je bezoek aan Mind Mystery? Wij staan klaar om je te helpen! Bereik ons eenvoudig via ons contactformulier, telefoon of e-mail.
Luidspreker met bloem bij Mind Mystery.

WELLICHT VIND JE HET ANTWOORD OP JE VRAAG HIER TUSSEN

Dit zijn de meest gestelde vragen van onze parkbezoekers, zodat jij deze niet meer hoeft te stellen.

Die verklappen we hier natuurlijk niet in het belang van onze gasten. Geef niet op en blijf proberen! 🙂

Nee, de Museumjaarkaart is niet geldig bij Mind Mystery omdat we meer zijn dan een museum; we richten ons meer op entertainment en verwondering.

Mind Mystery is vanaf 4 april 2022 tot en met 25 september 2022 alle dagen van de week geopend. Daarna zijn we op maandagen en dinsdagen gesloten, m.u.v. grote groepen. Actuele openingstijden vind je hier.

Mind Mystery is een kleinschalig park waar in verhouding heel veel te zien en te beleven is. Een bezoek duurt gemiddeld 2,5 uur en we willen dat je in deze tijd optimaal kunt ervaren waar Mind Mystery over gaat. Door met tijdsblokken te werken kunnen we controle houden over het aantal bezoekers dat zich tegelijkertijd op het park begeeft. Dat zou je alle rust en ruimt moeten geven om de onderdelen goed te kunnen bekijken. Aan de andere kant betekent dit ook dat we wel eens uitverkocht kunnen zijn en je een andere datum of tijdstip voor je bezoek mag plannen. Dat is even vervelend, maar uiteindelijk durven we te beloven dat het in het voordeel is van jullie als gast en de gehele ervaring.

Er is op het park voldoende vertier voor kinderen vanaf 4 jaar. De aard van het thema maakt dat kinderen tot een jaar of 7 veel van de illusies, trucjes en puzzels nog niet zullen begrijpen. Vooral voor de kleinsten t/m 4 jaar zal er nog veel ontgaan. Daarom mogen ze gratis met de rest van de familie het park mee op. Gelijk een goede reden om een paar jaar later nog eens terug te komen!

Oneindige maze bij Mind Mystery.

Wil je ons iets vragen?

Vul het contactformulier in en we zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Maze bij Mind Mystery.

WAAR IS MIND MYSTERY?

Auto, bus of fiets; de snelste route naar Mind Mystery vind je hier!

Proost bij Mind Mystery

MAAK VAN MYSTERY JE WERK

Ben jij nieuwsgierig en wil je jezelf graag ontwikkelen? Zorg jij ervoor dat onze gasten Mind Mystery verlaten met een big smile? Wil je werken in een jong en dynamisch team? Was het antwoord deze drie vragen een volmondige ‘ja’? Dan hebben wij jou er graag bij!

Tickets scannen bij de ingang van Mind Mystery.

KOM JE MET DE AUTO? PARKEER EENVOUDIG BIJ ONS!

Maak gebruik van onze ruime parkeergelegenheid, direct gelegen aan de ingang van Mind Mystery. Parkeren is gratis. Ook beschikken wij over een fietsenstalling.

De kamer van Siebrandt bij Mind Mystery

PERSINFORMATIE

Ben je een journalist of heb je een andere pers gerelateerde vraag rondom publicaties, rechten of opnames? Wij staan je graag te woord!

Neem contact op met Petra Siebers – Brand & Happiness Officer via +31 077 208 60 88.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Wil je tot in de puntjes op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, voorwaarden en regels voor je bezoek aan Mind Mystery? Dat kan!

Illusie oneindig bij Mind Mystery