Mind Mystery: Educatief uitje

Op zoek naar een educatief uitje? Kom dan naar Mind Mystery! Een dagje uit is nog leuker wanneer je niet alleen plezier hebt, maar ook nieuwe kennis opdoet! Ben je op zoek naar zo’n leerzaam uitje voor jezelf, je familie, je klas, vriendengroep, collega's of je kinderen? Dan zit je bij Mind Mystery goed!
Illusie ontdek Mind Mystery.
Illusie serveer je hoofd op tafel bij Mind Mystery.

Ontdek de kracht van je zintuigen en waarnemings- vermogen

Mind Mystery is een leerzaam museum dat boordevol zit met optische illusies. In dit museum krijg je inzicht in de werking van het brein. Hoe kan het dat je iets denkt te zien, maar het helemaal niet klopt? Dit en meer leer je tijdens dit educatieve uitje.

Bij Mind Mystery ontdek je hoe ons brein voortdurend bezig is met het interpreteren van visuele informatie. De interactieve ervaringen dagen je uit om na te denken over wat echt is en wat slechts een illusie is. Stap bijvoorbeeld binnen in de fascinerende Ames Room, waar grootte en perspectief samensmelten tot een verbluffende illusie. Je zult versteld staan van hoe je eigen ogen je voor de gek kunnen houden!

Illusie Mind Mystery

Leerzaam en Boeiend

Wat Mind Mystery zo speciaal maakt, is dat leren en plezier maken hand in hand gaan. Terwijl je geniet van de wonderlijke wereld van optische illusies, krijg je een dieper inzicht in de werking van het brein en de manier waarop visuele informatie verwerkt wordt. Dit maakt Mind Mystery niet alleen ideaal voor scholen en educatieve groepen, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit. Het is een unieke kans om samen te ontdekken, te leren én plezier te genieten. Kortom, een educatief uitje voor jong én oud!

Reserveer je Educatief Uitje bij Mind Mystery

Ben je klaar om een educatief uitje te beleven? Aarzel dan niet om je tickets te reserveren. Voor groepsreserveringen en meer informatie kun je contact opnemen met Mind Mystery via 077 208 60 88 of het contactformulier invullen op onze website. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons educatief museum. Tot snel!

Illusie oneindig bij Mind Mystery