Mind Mystery: Uniek winters uitje

Ontdek het betoverend winters uitje; Mind Mystery. Mind Mystery is een interactief museum vol optische illusies. Verwarm jezelf aan de fascinerende ervaringen die je zintuigen uitdagen en je perspectief op de wereld veranderen. Tijdens dit winters uitje nodigen we je uit om de grenzen van je waarnemend vermogen te verkennen en te verleggen.          
Oneindige maze bij Mind Mystery.
Teslabol of Plasmabol bij Mind Mystery.

Winters uitje boordevol optische illusies

Laat je zintuigen prikkelen in het meest boeiende en educatieve museum van Noord-Limburg, waar je versteld zult staan van je zintuigen en waarnemingsvermogen. Stap bijvoorbeeld binnen in het Huis op de Kop of ga opzoek naar de uitgang van het spiegeldoolhof. Een uniek winters uitje voor jong én oud.

 

 

Foto maken van Huis op de Kop bij Mind Mstery.

Ontdek het Huis op de Kop

Het Huis op de Kop onthult de intrigerende combinatie van waarnemingsvermogen en zintuigen die je voor de gek kunnen houden of juist een andere dimensie aan je beleving geven. Loop over het plafond in deze unieke omgeving en stel je zintuigen op de proef.

Laat je vrienden en familie versteld staan van jouw winterse avonturen in het Huis op de Kop. Ontdek unieke fotolocaties waar je situaties op de foto anders kunt laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Zullen ze ooit ontdekken hoe jij deze foto hebt genomen?

 

Reserveer dit uniek winters uitje

Reserveer vandaag nog je tickets voor Mind Mystery en beleef een magisch winters uitje dat je niet snel zult vergeten. Verwonder je over de kracht van je zintuigen en ontdek de betoverende wereld van optische illusies. Heb je vragen of wil je voor een grotere groep boeken? Ons team staat voor je klaar. Neem contact met ons op via 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Mind Mystery!

 

 

 

 

 

Illusie oneindig bij Mind Mystery