Actief uitje met partner

Ervaar een actief uitje met je partner bij Mind Mystery! Mind Mystery is een interactief museum vol optische illusies. Laat je verrassen door de betoverende wereld van waarnemingsvermogen en zintuigen en beleef onvergetelijke momenten tijdens dit actieve uitje.    
Oneindige maze bij Mind Mystery.
Oneindige spiegels bij Mind Mystery.

Prikkel je waarnemingsvermogen bij Mind Mystery

Mind Mystery, gelegen in Limburg, is de ideale bestemming voor een uniek en boeiend avontuur. Laat jullie zintuigen op speelse wijze prikkelen en ontdek de fascinerende combinatie van waarnemingsvermogen en illusies. Dit actieve uitje met je partner wordt niet alleen plezierig, maar ook leerzaam.

 

Genieten bij Mind Mystery.

Ervaar het Huis op de Kop

Bij Mind Mystery vind je onder andere het Huis op de Kop. In het Huis op de Kop loop je samen met je partner over het plafond en zie je de meubels en accessoires boven hoofd je op de vloer staan. Ervaar op unieke wijze hoe je waarnemingsvermogen en zintuigen je voor de gek kunnen houden of juist een extra dimensie aan de beleving kunnen geven. Maak samen met je partner unieke foto’s en laat jullie vrienden en familie twijfelen aan hetgeen wat zij zien.

Naast het Huis op de Kop kunnen jullie ook ontsnappen uit het spiegeldoolhof. Ontdek daarnaast de Amesroom waarin de kracht van optische illusies spreekt of loop door de Vortex, waarin je zintuigen én waarnemingsvermogen op de proef worden gesteld. Kortom, een uniek én actief uitje samen met je partner!

Reserveer hier je tickets voor een actief uitje met je partner

Reserveer vandaag nog jullie tickets voor Mind Mystery in Limburg en bereid je voor op een actief uitje met je partner, vol plezier en verwondering. Heb je vragen of wil je voor een grotere groep boeken? Ons team staat voor je klaar. Bel ons op 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij Mind Mystery!

 

Illusie oneindig bij Mind Mystery