Dagje weg met vriendin

Beleef een betoverend dagje weg met je vriendin bij Mind Mystery, het interactieve museum vol optische illusies. Laat je samen met je vriendin verrassen door je waarnemingsvermogen en zintuigen op de proef en stellen, en creëer onvergetelijke momenten in dit boeiende museum.      
Oneindige maze bij Mind Mystery.
Ames Room bij Mind Mystery.

Dagje weg met je vriendin bij Mind Mystery

Mind Mystery, gelegen in Limburg, biedt jullie de perfecte gelegenheid voor een uniek en interactief uitje. Laat jullie zintuigen prikkelen en ontdek op speelse wijze de fascinerende combinatie van waarnemingsvermogen en illusies. Een dagje weg met je vriendin wordt hierdoor niet alleen vermakelijk maar ook bijzonder leerzaam.

 

Genieten bij Mind Mystery.

Ontdek het Huis op de Kop

Betreed het Huis op de Kop, waar het verhaal begint van een eigenzinnige uitvinder die de basis heeft gelegd voor het bestaan van Mind Mystery. Ervaar op een unieke manier hoe jullie waarnemingsvermogen en zintuigen jullie voor de gek kunnen houden of juist een extra dimensie aan jullie beleving geven. Loop samen over het plafond, maak een handstand op het toilet of klim als spiderman tegen een muur.

Naast het Huis op de Kop zijn er tal van andere experimenten en optische illusies te bewonderen. Probeer bijvoorbeeld te ontsnappen uit het spiegeldoolhof, ontdek de Amesroom waarin de kracht van optische illusies spreekt of loop door de Vortex, waarin je zintuigen én waarnemingsvermogen op de proef worden gesteld.

Reserveer hier je tickets voor een actief uitje met je partner

Reserveer vandaag nog jullie tickets voor Mind Mystery in Limburg en bereid je voor op een actief uitje met je partner, vol plezier en verwondering. Heb je vragen of wil je voor een grotere groep boeken? Ons team staat voor je klaar. Bel ons op 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij Mind Mystery!

 

Reserveer vandaag nog je tickets voor Mind Mystery en maak je klaar voor een betoverend dagje weg met je vriendin. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij Mind Mystery!

 

Illusie oneindig bij Mind Mystery