Familie uitje Limburg

Ervaar een onvergetelijk familie uitje in Limburg bij Mind Mystery, het interactieve museum vol optische illusies. Beleef samen met je familie unieke momenten en laat je verbazen door de wonderlijke wereld van je waarnemingsvermogen en zintuigen.        
Oneindige maze bij Mind Mystery.
3D foto maken bij Mind Mystery.

Familie uitje naar Mind Mystery

Bij Mind Mystery, gelegen in het hart van Limburg, staat jullie een boeiend avontuur te wachten. Laat jullie zintuigen prikkelen terwijl jullie waarnemingsvermogen op de proef gesteld gaat worden. Het interactieve karakter van het museum zorgt ervoor dat dit uitje niet alleen vermakelijk is, maar ook educatief. Mind Mystery is voor jong én oud en dat maakt het zo geschikt als familie uitje in Limburg.

 

 

Alles op z'n kop bij Mind Mystery.

Ontdek het Huis op de Kop

Stap binnen in het Huis op de Kop. Ontdek op een unieke manier hoe de combinatie van waarnemingsvermogen en zintuigen je voor de gek kan houden of juist een extra dimensie aan je beleving geeft. Loop samen met je familie over het plafond in deze intrigerende omgeving of maak een handstand op het toilet.

Verras je familie met onvergetelijke momenten in het Huis op de Kop. Ontdek samen de unieke fotolocaties waar situaties op de foto anders lijken dan in werkelijkheid. Kunnen jullie collega’s, vrienden of kennissen raden hoe die foto’s zijn genomen?

 

 

Reserveer je tickets nu voor jouw familie uitje in Limburg

Reserveer vandaag nog je tickets voor Mind Mystery en maak je klaar voor een boeiend Limburgs familie uitje vol plezier en verwondering. Heb je vragen of wil je voor een grotere familiegroep boeken? Ons team staat voor je klaar om je te helpen. Bel ons op 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. We kijken ernaar uit om jou en je familie te verwelkomen bij Mind Mystery!

 

 

Illusie oneindig bij Mind Mystery