Kindermuseum Limburg

Ontdek samen met de jongste hét kindermuseum van Limburg, Mind Mystery. Dit interactieve museum, rijk aan optische illusies, biedt kinderen een unieke en boeiende ervaring die hun nieuwsgierigheid prikkelt.  
Oneindige maze bij Mind Mystery.
Spiegeldoolhof met vriendjes bij Mind Mystery.

Beleef het kindermuseum van Limburg

Mind Mystery, gelegen in het hart van Limburg, is hét kindermuseum waar kinderen spelenderwijs de fascinerende wereld van waarnemingsvermogen en illusies verkennen. Het museum is ontworpen om jonge geesten te stimuleren en hen te laten genieten van een educatief avontuur vol plezier.

 

Plafond van Huis op de Kop bij Mind Mystery.

Ontdek het Huis op de Kop

Stap binnen in het Huis op de Kop, een huis waar het verhaal begint van een eigenzinnige uitvinder die Mind Mystery tot leven heeft gebracht. Kinderen kunnen op unieke wijze ervaren hoe hun waarnemingsvermogen en zintuigen hen voor de gek kunnen houden of juist een extra dimensie aan hun beleving kunnen geven. Samen kunnen ze over het plafond lopen.

Verras de kinderen met onvergetelijke momenten in het Huis op de Kop. Ontdek samen de unieke fotolocaties waar situaties op de foto anders lijken dan in werkelijkheid. Kunnen hun vriendjes en vriendinnetjes raden hoe die foto’s zijn genomen?

Reserveer je tickets voor Mind Mystery

Reserveer vandaag nog tickets voor hét kindermuseum van Limburg, Mind Mystery. Geef je kinderen de kans om te genieten van een educatief en speels avontuur. Voor vragen of het boeken voor een grotere groep, staat ons team voor je klaar. Bel ons op 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij hét kindermuseum in Limburg, Mind Mystery!

 

Illusie oneindig bij Mind Mystery