Museum voor jongvolwassenen

Welkom bij Mind Mystery! Ons interactieve museum voor jongvolwassenen, gelegen in Horst (Noord-Limburg) ontdek je de kracht van de combinatie tussen je waarnemingsvermogen en je zintuigen. Op een leerzame manier maak je in ons museum kennis met optische illusies, zwaartekracht en de kracht van het waarnemingsvermogen.
Oneindige maze bij Mind Mystery.
Foto maken van Huis op de Kop bij Mind Mstery.

Huis op de kop

Bij Mind Mystery, het museum voor jongvolwassenen, vind je onder andere het Huis op de Kop. In het Huis op de Kop loop je over het plafond en zie je de meubels en accessoires boven hoofd je op de vloer staan. Een unieke ervaring die je verstelt doet staan van hetgeen je waarnemingsvermogen in combinatie met je zintuigen toe in staat zijn. Terwijl je het huis verkend, krijg je de mogelijkheid om ook je vrienden en familie die niet met je in het Huis op de Kop zijn op een later moment te doen twijfelen aan hetgeen zij zien. Je kunt namelijk een aantal foto’s maken die niet zijn wat het lijkt.

Spiegeldoolhof met vriendjes bij Mind Mystery.

Veel meer te beleven

Naast het huis op de kop is er in dit museum voor jongvolwassenen nog veel meer te beleven en te ontdekken. Wat dacht je van een ontsnappingstocht uit het spiegeldoolhof? Of het tuinhuisje van het Huis op de Kop waarin zwaartekracht niet lijkt te bestaan? Verspreid door het museum voor jongvolwassenen en over het park vindt je tal van optische illusies waarin je zintuigen worden geprikkeld en je waarnemingsvermogen wordt getest.

Bestel je tickets voor Mind Mystery

Kom je zintuigen testen in het leukste en leerzaamste museum voor jongvolwassenen en laat je verbazen door je waarnemingsvermogen. Bestel vandaag nog je tickets voor Mind Mystery in Horst, Noord-Limburg. Heb je vragen, of wil je voor een grote groep reserveren? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch via 077 208 60 88 of via het contactformulier op onze website. Tot snel!

Illusie oneindig bij Mind Mystery