Ondersteboven museum Mind Mystery

Welkom bij het unieke, interactieve museum Mind Mystery! In dit ondersteboven museum dagen we je uit om op een leerzame en leuke manier de connectie tussen je waarnemingsvermogen en je zintuigen te ontdekken. Dat laten we je beleven aan verschillende optische illusies en vertekende perspectieven.
Illusie ontdek Mind Mystery.
Alles op z'n kop bij Mind Mystery.

Huis op de Kop

Na het laatste experiment van een wetenschapper belandde zijn huis op de kop. Door deze gebeurtenis ontstond het ondersteboven museum Mind Mystery. Bij Mind Mystery krijg je de kans om de kracht van je zintuigen en waarnemingsvermogen te testen en te ontdekken waar de combinatie van deze twee toe in staat is. Terwijl je door het Huis op de Kop wandelt neem je een kijkje in onder meer de woonkamer, keuken en de onderzoeksruimte van de eigenzinnige uitvinder. Maar pas op: laat je niet voor de gek houden door de vele optische illusies!

Meer te ontdekken bij Mind Mystery

Naast het Huis op de Kop is er in het ondersteboven museum Mind Mystery nog veel meer te ontdekken! Probeer bijvoorbeeld te ontsnappen uit het spiegeldoolhof waarin je waarnemingsvermogen behoorlijk op de proef wordt gesteld. Zie jij wat de echte doorgang is, en welke doorgang een spiegel is? Of loop eens door de Vortex en ontdek dat je waarnemingsvermogen en zintuigen een sterkere connectie hebben dan je van te voren verwacht had.

Broodje gezond en jus d'orange bij Mind Mystery.

Hapje eten bij Mind Mystery

Naast een lekker vers belegd broodje en een heerlijke kop koffie of een glas fris, vind je ook de Mystery Burger op de menukaart in het restaurant van ons ondersteboven museum. Wat de Mystery Burger precies is, laten we aan je verbeelding over, maar lekker is het zeker!

Bestel je tickets voor ondersteboven museum Mind Mystery

Ontdek een wereld van verwondering in het meest boeiende en educatieve museum van Venray en omgeving. Laat je verrassen door de kracht van je eigen zintuigen. Bestel vandaag nog je tickets voor een dag in het onderstebovenmuseum Mind Mystery. Mocht je vragen hebben of een reservering willen maken voor een grote groep, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn telefonisch bereikbaar via 077 208 60 88 of via het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit je snel te zien!

Illusie oneindig bij Mind Mystery