HET HUIS OP DE KOP

Ben je bereid om de wereld écht eens van de andere kant te zien? Betreed het huis op de kop en ervaar deze bijzondere belevenis zelf.

Huis op de Kop van Mind Mystery.

MAAK VERBAZINGWEKKENDE FOTO'S

Vergeet voor deze duizelende ervaring je telefoon of camera zeker niet mee te nemen. Maak je een foto in het interieur van het huis op de kop? Zorg er dan voor dat vloer én plafond in beeld zijn. Draai vervolgens deze foto digitaal om op je telefoon of computer. Voilà, nu lijkt het alsof je op het plafond klautert. Net Spiderman!

Ideeën nodig of kom je er niet helemaal uit? Door het huis heen hangen voorbeelden en tevens foto-inspiratie.

 

Foto maken van Huis op de Kop bij Mind Mstery.
Alles op z'n kop bij Mind Mystery.

Facts & Features

Een huis waarin alles op de kop staat… is dat een illusie? Nee, dat is de werkelijkheid! Al het meubilair in dit zwaartekracht tartende gebouw zit vastgenageld aan het plafond. Het huis op de kop is een ogenschijnlijk huiselijke omgeving, maar dan vanuit een compleet nieuw perspectief.

Huis op de Kop bij Mind Mystery.

LAAT JE VERRASSEN EN BESTEL JE TICKETS HIER

Test je perspectief op de realiteit met optische illusies. Ben jij klaar voor een unieke en leerzame ervaring? Mind Mystery zet de wereld zoals jij die kent op zijn kop.

TOEGANKELIJKHEID

Er zijn trappen aanwezig in het huis op de kop. Daarnaast helt het gebouw zeven graden schuin. Het huis op de kop is daardoor helaas zeer beperkt rolstoeltoegankelijk. Wij hanteren dan ook een aangepast tarief voor rolstoelgebruikers.

Illusie oneindig bij Mind Mystery