EEN BIJZONDERE BELEVENIS VOOR HET HELE TEAM

Zoek je een unieke locatie met een breed scala aan mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest? Wij organiseren een onvergetelijke avond op maat waar nog lang over nagepraat zal worden.
Maze bij Mind Mystery.
Bewegende illusie bij Mind Mystery

NIET ZOMAAR EEN BEDRIJFSEVENT

Liggen jij en je collega’s op één lijn? Onze optische illusies staan erom bekend percepties te verwringen. Het is aan jullie samen om te beslissen wat de werkelijkheid is. Of zijn er meerdere werkelijkheden? Ontdek het samen in de feestelijke avonduren bij Mind Mystery. Na het genieten van brein-krakende puzzels en bijzondere illusies kan het feest pas écht beginnen. Hint: de voeten gaan van de vloer… letterlijk, want er kan gedanst worden op het plafond!

Buffet bij Mind Mystery

MOGELIJKHEDEN VAN EEN BEDRIJFSEVENT BIJ MIND MYSTERY

Personaliseer het bedrijfsevent volledig naar wens! Schuiven jullie aan voor een verrassend diner buffet of een heerlijke barbecue? Gevolgd door een spetterend feest in het huis op de kop? Of nog beter: een onderste boven silent disco? Het kan allemaal! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jou mee!

HOE ANDERE BEDRIJVEN HET HEBBEN BELEEFD

Ogen bedrogen

Zo leuk hoe je ogen je kunnen bedriegen! Eerst een kleine rondleiding gekregen en toen zelf aan de gang. Heel leuk en van heel verrassend!!

MARIANNE F 31 januari 2022

Verrassend teamuitje bij Mind Mystery

15 Juli waren wij bij Mind Mystery in Horst voor een gezellig teamuitje! Samen met de medewerkers en vrijwilligers kregen we een toffe rondleiding door het belevingsmuseum. Zijn we verrast door alle optische illusies en konden we genieten van een heerlijk hapje en drankje. Erg vriendelijk personeel en goed geregeld.

BiblioNu 28 juni 2022
Folder en medewerker van Mind Mystery.

KOM GERUST LANGS

Wij denken graag met je mee om jouw gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen. Interesse in dit verrassende arrangement? Wij nodigen je van harte uit om alle mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie!

KOM JE ER EVEN NIET UIT?

Heb je nog vragen of wil je graag de extra mogelijkheden voor jouw groep met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Doolhof