MIND MYSTERY BELEEF JE SAMEN

Ook tijdens onze openingsuren organiseren wij een onvergetelijke middag voor vriendengroepen, familiedagen of een andere groepen. Daarvoor bieden we een divers aantal standaard arrangementen aan die verrassend zijn voor jong, oud en daartussenin.
Illusie het museumplein van Mind Mystery.
3D foto maken bij Mind Mystery.

WAAROM MIND MYSTERY MET MIJN GEZELSCHAP?

Onze standaard arrangementen zijn educatief, leuk en veelzijdig. Zo ben je verzekerd van een geweldige ervaring die past bij jouw gezelschap!

ARRANGEMENTEN VOOR GROEPEN

Onze groepsarrangementen kunnen geboekt worden vanaf twintig personen. Dat doe je heel eenvoudig via onze bestelmodule. Alle groepsarrangementen vinden plaats gedurende de openingsuren van Mind Mystery.

Buiten openingstijden iets organiseren of meer informatie? Neem dan even contact met ons op of bekijk eerst onze horeca-arrangementen!

Maze bij Mind Mystery.

Boek een groepsticket voor jouw bezoek aan Mind Mystery online óf aan de kassa.

Organiseer je een uitje voor een groep en wil je compleet uitpakken? Of wil je iets organiseren buiten openingstijden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke dag te verzorgen voor jouw gezelschap!

Boek je tickets vooruit en profiteer van de vroege vogel korting!

BESTEL NU
Tickets
PRIJS
 • Groepen vanaf 20 personen

  Deze prijs is per persoon en uitsluitend geldig voor groepen vanaf 20 personen. Bij minder dan 20 aanwezigen is het groepsticket niet geldig. Het is niet mogelijk om een gedeelte van het groepsticket om te boeken.

  12,95
 • Rondleidingen

  Voor een optimale beleving!
  Maximaal 20 personen per gids. Een gids moet minimaal 1 week van te voren geboekt worden.

  50,00
De kamer van Siebrandt bij Mind Mystery

EEN BIJZONDERE BELEVENIS VOOR JOUW GROEP

Kies voor het onverwachte en beleef samen met je vrienden, familie of kennissen de verrassende wereld van optische illusies. Een wereld waarin plezier en optisch bedrog samenkomen. Laat je verwonderen, verbazen en verrassen!

TIJD IS BIJ ONS GEEN ILLUSIE

Illusie openingstijden bij Mind Mystery.

KOM JE ER EVEN NIET UIT?

Heb je nog vragen of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Doolhof