MIND MYSTERY VOOR GROEPEN

Ook tijdens onze openingsuren organiseren wij een onvergetelijke middag voor vriendengroepen, familiedagen, bedrijven, kinderfeestjes of een andere groepen. Daarvoor bieden we een divers aantal standaard arrangementen aan die verrassend zijn voor jong, oud en daartussenin.
Illusie het museumplein van Mind Mystery.
3D foto maken bij Mind Mystery.

WAAROM MIND MYSTERY MET MIJN GEZELSCHAP?

Onze standaard arrangementen zijn educatief, leuk en veelzijdig. Zo ben je verzekerd van een geweldige ervaring die past bij jouw gezelschap! Wist je dat we daarnaast ook rondleidingen aanbieden? Super leuk voor een grote groep! 

HORECA-ARRANGEMENTEN

Onze groepsarrangementen kunnen geboekt worden vanaf twintig personen. Dat doe je heel eenvoudig via onze bestelmodule. Alle groepsarrangementen vinden plaats gedurende de openingsuren van Mind Mystery.

Buiten openingstijden iets organiseren of meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Maze bij Mind Mystery.
Groepsspel bij Mind Mystery

GROEPSSPEL 'MIND MASTERS'

Is jouw gezelschap competitief ingesteld? Maak je bezoek dan compleet met het groepsspel ‘Mind Masters’! Ga in kleinere groepjes de uitdaging aan en los opdrachten op door het hele park. Wil je binnen jouw gezelschap definitief bepalen wie de Mind Masters zijn? Dit is jullie kans! Het groepsspel ‘Mind Masters’ is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedagen, teambuilding, vriendendagen en verenigingen.

Waaruit bestaat het spel?
Het spel bestaat uit drie opdrachten. Elk groepje krijgt een opdrachtenboekje mee waarmee ze de opdrachten kunnen uitvoeren. Het groepje dat als eerste alle opdrachten voltooit, wint!

Het groepsspel boeken
Het groepsspel is eenvoudig bij te boeken tijdens het bestellen van groepstickets. Het is geschikt voor groepen van 20 tot 35 personen. Verdeel het gezelschap vóór jullie bezoek alvast in kleinere, gelijke groepjes van 4 tot 6 personen. Zo kunnen jullie tijdens het bezoek zo snel mogelijk beginnen.

Spiegeldoolhof met vriendjes bij Mind Mystery.

VIER JE KINDEFEESTJE BIJ MIND MYSTERY

Hey jarige job! Ben jij bijna jarig en zoek je naar een unieke plek om jouw verjaardag te vieren? Zoek dan niet verder, bij Mind Mystery zal jij je verbazen over alle mogelijkheden.

Houd jij van een prikkelend en avondtuurlijk kinderfeestje? Dan is Mind Mystery een perfect uitje voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes én je ouders. Verwondering, verbazing en verrassing staat centraal op jouw speciale dag! Een kinderfeestje bij Mind Mystery is een leuke, unieke én leerzame ervaring; een echte speciale dag voor de jarige.

Boek een groepsticket voor jouw bezoek aan Mind Mystery online óf aan de kassa.

Organiseer je een uitje voor een groep en wil je compleet uitpakken? Of wil je iets organiseren buiten openingstijden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke dag te verzorgen voor jouw gezelschap!

Boek vooruit en wees verzekerd van een plekje!

BESTEL NU
Tickets
PRIJS
 • Groepen vanaf 20 personen

  Deze prijs is per persoon en uitsluitend geldig voor groepen vanaf 20 personen. Bij minder dan 20 aanwezigen is het groepsticket niet geldig. Het is niet mogelijk om een gedeelte van het groepsticket om te boeken.

  14,95
 • Rondleidingen

  Voor een optimale beleving!
  Maximaal 20 personen per gids. Een gids moet minimaal 1 week van te voren geboekt worden.

  50,00
 • Groepsspel ‘Mind Masters’

  Maak je groepsuitje compleet met het groepsspel ‘Mind Masters’! Deze prijs is per persoon. Geschikt voor groepen tussen de 20 en 35 personen.

  5,00

TIJD IS BIJ ONS GEEN ILLUSIE

Boek direct

Illusie openingstijden bij Mind Mystery.

KOM JE ER EVEN NIET UIT?

Heb je nog vragen of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Doolhof