EEN BIJZONDERE BELEVENIS VOOR JOUW KLAS

Een bezoek aan Mind Mystery maakt een belevenisvol en educatief schoolreisje. Bereid jezelf en je leerlingen voor op een dag vol met #hoedan-momenten!

WAAROM EEN SCHOOLBEZOEK AAN MIND MYSTERY?

Op zoek naar een bijzonder klassenuitje of schoolreisje? Mind Mystery is niet alleen super leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Middels verrassende illusies, puzzels en andere interactieve elementen, worden je leerlingen geïnspireerd om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken. Alom een leuke middag voor zowel docent als leerling waarbij creativiteit en vindingrijkheid worden aangemoedigd.

MIND MYSTERY VOOR DE JONGSTEN

Voor groep 7 en 8 bieden wij een uitgebreid lesprogramma aan bij Mind Mystery. Hiermee kun je als leerkracht voorafgaand en na je bezoek aandacht besteden aan een onderwerp naar keuze binnen bepaalde vakken.

Het lesprogramma bestaat uit vier lessen waarbij schoolvakken zoals wiskunde, natuurkunde, handvaardigheid, scheikunde, biologie en sociale omgang worden gekoppeld een de optische illusies van Mind Mystery. Na les drie vindt het bezoek aan Mind Mystery plaats waarbij een rondleiding over het park, interactieve opdrachten en een lunchmoment op het programma staan. Daarnaast kunnen de scholieren gedurende het uitje bij Mind Mystery zelf op onderzoek uit gaan.

MIND MYSTERY VOOR MIDDELBAAR- EN VOORTGEZET ONDERWIJS

Daarnaast biedt Mind Mystery ook voor scholieren van het middelbaar- en voortgezet onderwijs een bijzondere ervaring. Middels optische illusies en wetenschappelijke kennis over het brein leren jouw scholieren om vanuit een ander perspectief te denken.

VOORWAARDEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor schoolgroepen hanteren wij een tarief van €9,50 per scholier (per 10 leerlingen één begeleider gratis entree). Hier zit bij inbegrepen:

  • Het uitgebreide lespakket met bijbehorende materialen
  • Toegang tot het park + rondleiding
  • Begeleiding tijdens het bezoek

Aanvullende voorwaarden die wij hanteren voor het schooltarief:

  • Bezoek dient vooraf geboekt te worden
  • Een schoolbezoek duurt maximaal drie uur
  • Minimaal één begeleider per 10 kinderen
  • Wij raden een bezoek aan vanaf groep 7
  • De groep dient uit minimaal 15 personen te bestaan
  • Alle bezoekmomenten zijn mogelijk m.u.v. feestdagen, weekenden en schoolvakanties
  • De museumjaarkaart is niet geldig

 

Na afloop is het mogelijk om een Goodiebag bestaande uit leuke, leerzame en handige objecten te kopen ter waarde van €5,00 per kind. 

KOM JE ER EVEN NIET UIT?

Heb je nog vragen of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!