Het tofste teamuitje in Limburg ooit? Dat beleef je bij Mind Mystery!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een onvergetelijk en opwindend teamuitje in Limburg? Goed nieuws! Bij Mind Mystery bieden we precies wat je zoekt! In ons interactieve museum brengen we plezier en teambuilding samen met verrassende activiteiten en heerlijk eten en drinken. Klaar voor een op maat gemaakte activiteit met je hele team? Lees verder en ontdek waarom je jouw teamuitje bij ons wilt organiseren!      
Oneindige maze bij Mind Mystery.
Puzzelen bij Mind Mystery.

Laat je verrassen tijdens je teamuitje in Limburg

Ontdek samen met je collega’s bij Mind Mystery of jullie op één lijn liggen, terwijl jullie de optische illusies in ons interactieve museum ontrafelen. Beslis samen wat echt is en kom erachter of er misschien meerdere realiteiten zijn. Kom het beleven tijdens een feestelijke activiteit bij Mind Mystery! Na het uitproberen van verschillende breinbrekende puzzels en intrigerende illusies, begint jullie onvergetelijk teamuitje pas echt! In ons Mind Mystery restaurant bieden we diverse mogelijkheden voor een mysterieus drankje én hapje.

 

Buffet bij Mind Mystery

Oneindige eindeloze mogelijkheden voor een ultiem teamuitje!

Ben jij en je team klaar voor een onvergetelijke ervaring? Bij Mind Mystery vind je een breed scala aan activiteiten om samen te verkennen. Maak een inspirerende ruimtewandeling in onze Vortex, of ervaar het Huis op de Kop waar zwaartekracht zomaar verdwijnt. Het hele museum zit vol met optische illusies die je zintuigen prikkelen en je waarneming uitdagen. En als je trek hebt, biedt ons restaurant een spraakmakend dinerbuffet, een heerlijke barbecue en de mysterieuze Mystery Burger. Reserveer snel jullie tafeltje en ontdek wat deze burger zo bijzonder maakt! Bij Mind Mystery verzorgen we het perfecte op maat gemaakte teamuitje in Limburg, voor jou en je team!

Een teamuitje in Limburg vastleggen? Laten we de opties bespreken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Mind Mystery te bieden heeft? Breng dan gerust een keer een bezoek! Dan kunnen we samen je wensen bespreken en garanderen we dat dit het tofste teamuitje in Limburg wordt dat je ooit hebt meegemaakt. Geen tijd om langs te komen? Dat geeft niet! Telefonisch zijn wij te bereiken via 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. Ben jij klaar om onze mysteries te ontrafelen?

 

Illusie oneindig bij Mind Mystery