Uniek uitje in Noord-Limburg

Op zoek naar een leuk én uniek uitje in Noord-Limburg? Bezoek dan Mind Mystery! Mind Mystery is een museum voor jong én oud boordevol optische illusies. Laat je zintuigen prikkelen en maak kennis met de kracht van het waarnemingsvermogen. Of je nu een liefhebber bent van kunst, wetenschap of gewoon op zoek bent naar een uniek uitje in Noord-Limburg, Mind Mystery heeft voor iedereen iets te bieden.
Luidspreker met bloem bij Mind Mystery.
Ames Room bij Mind Mystery

Optisch illusie museum Mind Mystery

Word groter of juist kleiner, loop over het plafond of spring in het diepe. Niets is wat het lijkt bij dit uitje in Noord-Limburg. Kinderen zullen verwonderd zijn door talloze visuele illusies, terwijl volwassenen een dieper begrip van de menselijke waarneming zullen krijgen. Het is een educatieve ervaring verpakt in plezier en verwondering die geschikt is voor het gehele gezin.

Huis op de Kop bij Mind Mystery

Huis op de kop

Altijd al eens een handstand op het toilet willen maken of op de eetkamerstoel? Bij Mind Mystery kan het! Hoe dan? Dat ontdek je in ons huis op de kop! Vergeet je fotocamera of telefoon niet mee te nemen voor het maken van te gekke foto’s. Het huis op de kop is op zichzelf al een uniek uitje in Noord-Limburg.

Broodje gezond en jus d'orange bij Mind Mystery.

Hapje eten bij Mind Mystery

Maak je uitje in Noord-Limburg compleet door na afloop te genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant, waar zelfs het eten een magische twist heeft. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de smaken van onze Mystery Burger en proef de verwondering. Hoe deze Mystery Burger eruitziet? Dat laten we nog even aan je verbeelding over.

Bestel je tickets voor dit uitje in Noord-Limburg

Wil je je zintuigen prikkelen en jezelf verbazen door verschillende illusies? Bestel dan vandaag nog je tickets voor dit unieke uitje in Noord-Limburg! Heb je vragen of wil je reserveren voor een grotere groep? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn telefonisch bereikbaar via 077 208 60 88 of via het contactformulier op onze website. We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons fascinerende museum.

Illusie oneindig bij Mind Mystery