Wat te doen in Horst

Benieuwd naar wat er te doen is in Horst? Ontdek de spannende activiteiten die dit dorp te bieden heeft, met als hoogtepunt Mind Mystery! Horst is een bruisend dorp in Limburg, gelegen tussen Venlo en Venray. Een bezoek aan Mind Mystery is dan ook goed te combineren met diverse activiteiten in en rondom Horst.
Illusie ontdek Mind Mystery.
Spiegeldoolhof bij Mind Mystery.

Optisch illusie museum Mind Mystery

Stap binnen in de betoverende wereld van ons optische illusie museum, waar je zintuigen op de proef worden gesteld en je eigen brein je voortdurend voor de gek houdt. Van het betreden van het spiegeldoolhof tot het krimpen en groeien in de Ames Room, er wacht een wereld van verwondering op je. Na alle breinbrekers kun je genieten van heerlijke lekkernijen in ons restaurant. Mind Mystery is geschikt voor jong en oud! Kortom is Mind Mystery dé plek wanneer je iets wilt gaan doen in Horst.

Huis op de Kop van Mind Mystery.

Het Huis op de Kop

Ontdek Het Huis op de Kop, waar de realiteit letterlijk op zijn kop staat. Maak moeiteloos een handstand op het toilet of loop over het plafond terwijl je deze unieke momenten vastlegt door het maken van verbazingwekkende foto’s. Ervaar een unieke wending in je waarnemingsvermogen en laat je zintuigen je voor de gek houden wanneer je het huis van binnen én buiten ontdekt. Hoe kun je ineens zo lenig zijn? Dat ontdek je alleen bij Mind Mystery in Horst!

Rondleiding door medewerker van Mind Mystery.

Overige activiteiten in Horst

Terugkomend op de vraag wat er te doen is in Horst, is er nog veel meer te ontdekken! Na je bezoek aan Mind Mystery kun je je avontuur voortzetten met een E-Chopper tour, een bezoek aan Aardbeienland, een spannende escaperoom of een heerlijk diner in een van de lokale restaurants. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer je uitje bij Mind Mystery in Horst

Laat je verbazen door je waarnemingsvermogen door middel van verschillende optische illusies. Wil je voor een grote groep reserveren of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 077 208 60 88 of vul het contactformulier in op onze website.

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in Horst? Bezoek dan eens Visit Horst aan de Maas.

Illusie oneindig bij Mind Mystery