Unieke Groepsactiviteit in Limburg? Mind Mystery!

Wil je voor je gezin, familie, vriendengroep of collega’s een unieke groepsactiviteit in Limburg organiseren? Mind Mystery biedt voor elk gezelschap een unieke dag vol beleving. In ons interactieve museum ervaar je unieke belevingen met optische illusies die je zintuigen op een andere manier prikkelen, waardoor je kijk op de wereld verandert. We dagen je uit om de grenzen van je waarnemingsvermogen te verkennen en te verleggen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor een onvergetelijke groepsactiviteit in Limburg? We vertellen je er graag nog meer over!
Maze bij Mind Mystery.
Rondleiding door medewerker van Mind Mystery.

Een avontuurlijke groepsactiviteit in Limburg

De optische illusies bij Mind Mystery zijn dé perfecte groepsactiviteit voor een uniek dagje uit met je familie en vrienden in Limburg. Prikkel jullie zintuigen op ons interactieve plein met verbazingwekkende fotopunten, lachspiegels en andere optische illusies. Of laat jullie dromen tot werkelijkheid komen in onze Vortex, waar het evenwichtsorgaan flink op de proef wordt gesteld. Lukt het jullie om in één rechte lijn naar de overkant te lopen? Bravo! Zo voelt het dus om een échte astronaut te zijn. Vergeet zeker jullie telefoon niet mee te nemen, want je fotografeert situaties anders dan ze in werkelijkheid zijn. Kunnen je familie en vrienden thuis ooit ontdekken hoe de daadwerkelijke foto is genomen?

Frietjes en hamburgers bij Huis op de Kop in Mind Mystery.

Een hapje eten tijdens een bijzondere groepsactiviteit in Limburg

Bij Mind Mystery staat ook de menukaart van het restaurant in het teken van optische illusies. Stap binnen en ontdek de Mystery Burger: een broodje hamburger dat, net als het Huis op de Kop, je wereld op zijn kop zet! Hoe deze illusie precies werkt? Dat mag je zelf komen ontdekken! Eet je liever een vers belegd broodje met een kop koffie of een verfrissend drankje? Op het menu staat voor ieder wat wils!

Bestel je tickets voor een groepsactiviteit bij Mind Mystery in Limburg!

Naast het interactieve plein en onze Vortex valt er nog veel meer te ontdekken bij Mind Mystery! Ben jij klaar om jouw zintuigen op de proef te stellen en je te verbazen over je eigen waarnemingsvermogen? Bestel dan vandaag nog je tickets en beleef een onvergetelijke groepsactiviteit in Limburg, samen met je familie en vrienden!

Illusie oneindig bij Mind Mystery