Mind Mystery: interactief museum in Nederland

Welkom bij Mind Mystery: het leerzaamste interactieve museum van Nederland. Gedurende je tijd in ons interactieve museum ontdek je waartoe je zintuigen en waarnemingsvermogen in staat zijn. Hoe? Aan de hand van optische illusies en belevingen. Lees snel verder om te ontdekken wat er bij Mind Mystery te beleven is!
Maze bij Mind Mystery.
Alles op z'n kop bij Mind Mystery.

Het Huis op de Kop

Tijdens een ontdekkingstocht door het Huis op de Kop in het interactieve museum krijg je een uniek inkijkje in het leven van een wetenschapper en zijn experimenten. Je loopt over het plafond van zijn woning en ziet het meubilair en de overige inboedel boven je hoofd op de grond staan. Zoals je van een interactief museum mag verwachten, kun je in het Huis op de Kop een aantal foto’s maken waarop de situatie anders is dan jij hem ervaart. Maar: zien je vrienden en familie dat, wanneer je hun de foto’s laat zien? Kunnen zij uitleggen wat ze op de foto’s zien?

Loop door de Vortex van Mind Mystery.

Ontdek de kracht van je zintuigen en waarnemingsvermogen

Naast het Huis op de Kop zijn er tal van andere experimenten en optische illusies te bewonderen in dit interactieve museum in Nederland. Probeer bijvoorbeeld te ontsnappen uit het spiegeldoolhof, ontdek de Amesroom waarin de kracht van optische illusies spreekt of loop door de Vortex, waarin je zintuigen én waarnemingsvermogen op de proef worden gesteld.

Broodje gezond en jus d'orange bij Mind Mystery.

Hapje eten bij Mind Mystery

Naast een lekker vers belegd broodje en een heerlijke kop koffie of een glas fris, vind je ook de Mystery Burger op de menukaart in het restaurant van ons interactieve museum. Wat de Mystery Burger precies is, laten we aan je verbeelding over, maar lekker is het zeker!

Bestel je tickets voor Mind Mystery

Ontdek de wondere wereld van perceptie bij het leukste interactieve museum van Nederland. Laat je verrassen door hoe je zintuigen werken en bestel nu je tickets voor Mind Mystery. Wil je reserveren voor een grote groep of heb je andere vragen over ons interactieve museum? We zijn telefonisch bereikbaar via 077 208 60 88 of via het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Illusie oneindig bij Mind Mystery