Jouw kinderfeestje vier je in Venlo!

Hey, jarige! Laten we er een geweldige dag van maken. Je bent binnenkort jarig en nog op zoek naar de perfecte locatie om je kinderfeestje in Venlo te vieren? Dan ben je bij Mind Mystery op de juiste plek. Wij bieden een scala opwindende belevenissen die jou, je ouders en je vriendjes en vriendinnetjes zullen verbazen. Daag jezelf uit en verleg je grenzen terwijl je oneindig plezier beleeft. Wil je er zeker van zijn dat je kinderfeestje bij ons plaatsvindt? Zorg er dan voor dat je je tickets op tijd bestelt!
Maze bij Mind Mystery.
Op z'n Kop bij Mind Mystery.

Maak van jouw kinderfeestje in Venlo een gedenkwaardige dag

Een huis waarin alles op de kop staat? Dat kan alleen bij Mind Mystery! Ervaar hoe illusies werkelijkheid worden in het Huis op de Kop. Verwondering, verbazing en verrassing wachten op je zodra je het huis betreedt. Loop over het plafond van de woning terwijl de volledige inboedel boven je hoofd bungelt. Vergeet ook niet je telefoon of camera mee te nemen om jouw ongeloofwaardige Spiderman momenten vast te leggen. Vind je het toch nog lastig om jezelf in de juiste positie te plaatsen voor die geweldige foto, geen zorgen! Het huis staat vol met leuke ideeën ter inspiratie!

Plafond van Huis op de Kop bij Mind Mystery.

Gezellig een hapje eten & drinken tijdens je kinderfeestje

We bieden drie verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes. Wil je bij ons frietjes eten? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat de frietjes klaar zijn wanneer jullie alles in het park gezien hebben. Jouw kinderfeestje in Venlo is uniek, gezellig, mysterieus en zelfs lekker! Wist je dat je je kinderfeestje zelfs kunt beginnen met een donut? Hoe lekker is dat!

 

 

Kinderfeestje in Venlo? Bestel je tickets direct!

Zin om je zintuigen te testen in het meest inspirerende en leerzaamste museum, geschikt voor alle leeftijden? Bestel dan vandaag nog je tickets voor jouw kinderfeestje in Venlo. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. Zien we je snel?

Illusie oneindig bij Mind Mystery