Vier het allerleukste kinderfeestje in Venray!

Hey, jarige job! Ben jij binnenkort jarig en nog op zoek naar een locatie in de buurt van Venray om jouw kinderfeestje te vieren? Zoek dan niet verder, bij Mind Mystery zal jij je verbazen over alle mogelijkheden. We dagen je uit om je grenzen op te zoeken en deze te verleggen. Wil je verzekerd zijn dat je kinderfeestje bij ons gevierd kan worden? Vergeet dan niet om alvast je tickets te bestellen!
Maze bij Mind Mystery.
3d brillen in het museum van Mind Mystery.

Dit kinderfeestje in Venray is een onvergetelijk avontuur

Houd jij van een prikkelend en avontuurlijk kinderfeestje? Dan is Mind Mystery een perfect uitje voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes én je ouders. Verwondering, verbazing en verrassing staat centraal op jouw speciale dag! Daag elkaars waarnemingsvermogen uit, maak foto’s bungelend boven een ravijn of verdwaal samen in het spiegeldoolhof. Een kinderfeestje bij Mind Mystery in Venray is een leuke, unieke én leerzame ervaring; een echte speciale dag voor de jarige.

Plafond van Huis op de Kop bij Mind Mystery.

Geen compleet kinderfeestje, zonder een hapje & drankje

Tijdens je uitdagende kinderfeestje bij Mind Mystery in Venray mag een lekker zakje chips, een vers belegd broodje of hamburger met een verfrissend drankje natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft ons restaurant voor ieder wat wils op de menukaart. Dat is wel zo fijn. Oh, en dan dit nog! Ook tijdens een bezoek aan het restaurant dagen we je graag uit met een aantal optische illusies. Wat dacht je van onze Mystery Burger die, net als het Huis op de Kop, ondersteboven beland is! Natuurlijk serveren we je glaasje fris niet op de kop.

Bestel je tickets en beleef het tofste kinderfeestje in Venray!

Buiten het Huis op de Kop, het spiegeldoolhof en ons te gekke restaurant valt er nog veel meer te ontdekken in ons interactieve museum. Kom jij samen met je vriendjes, vriendinnetjes én je ouders je zintuigen testen en laat jij je verbazen door je waarnemingsvermogen? Bestel dan vandaag nog je tickets voor jouw kinderfeestje bij Mind Mystery in Venray.

Illusie oneindig bij Mind Mystery