Een bijzonder kinderuitje bij Mind Mystery

Ben je op zoek naar een unieke plek voor een kinderuitje? Dan hebben wij goed nieuws voor je, die heb je bij deze gevonden! Bij Mind Mystery is verbazing aan de orde van de dag. Tijdens je bezoek aan ons interactieve museum zal je versteld staan van alle mogelijkheden. Laat je gedachten de vrije loop, dan zullen er mooie dingen gebeuren! Ben je benieuwd naar onze activiteiten óf kun je niet wachten om ons te bezoeken? Bestel dan alvast je tickets!
Maze bij Mind Mystery.

Beleef een verrassend kinderuitje

Ben jij wel te porren voor een uitdagend en avontuurlijk kinderuitje? Dan is Mind Mystery je op het lijf geschreven. Kom gezellig samen met je vriendjes, vriendinnetjes én je ouders tot nieuwe ontdekkingen en laat je verrassen. Een bezoekje aan ons museum is niet alleen leuk, maar vooral ook erg leerzaam. Wat dacht je van ons Plein? Hier vind je diverse illusies zoals fotopunten, lachspiegels en nog veel meer. Of stap binnen in onze Vortex en maak een ongeloofwaardige ruimtewandeling. Ontdek samen met je gezelschap verschillende perspectieven tijdens supertoffe opdrachten en laat je verrassen door nóg meer verbazingwekkende verbeeldingen in ons restaurant tijdens je kinderuitje bij Mind Mystery!

Spiegeldoolhof met vriendjes bij Mind Mystery.

Verbazingwekkende foto’s van je kinderuitje

Een huis waarin alles op de kop staat! Kan dat? Ja, bij Mind Mystery wel. Ontdek hoe illusies werkelijkheid worden in het Huis op de Kop. Verwondering, verbazing en verrassing is waar je mee te maken krijgt, wanneer je het huis binnentreedt. Loop over het plafond van de woning, terwijl de volledige inboedel boven je hoofd bungelt. Vergeet ook zeker niet om je telefoon of camera mee te nemen, zodat je jouw Spiderman moment voor eeuwig kunt vastleggen. Vind je het lastig om jezelf in de juiste positie te plaatsen voor het maken van een geweldige foto tijdens je kinderuitje? Dat is niet erg, want door het huis heen hangen genoeg leuke voorbeelden ter inspiratie!

Kinderuitje? Bestel je tickets!

Kom je zintuigen testen in het leukste en leerzaamste museum voor jong en oud en laat je verrassen door je waarnemingsvermogen. Bestel vandaag je tickets voor het leukste kinderuitje bij Mind Mystery. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 077 208 60 88 of vul het contactformulier op onze website in. Zien we je snel?

Illusie oneindig bij Mind Mystery