Museum in Noord-Limburg

Op zoek naar een interactief museum vol verrassingen in Noord-Limburg? Bij Mind Mystery ben je aan het juiste adres. Bij Mind Mystery leer je door unieke belevingen met optische illusies je je zintuigen op een andere manier te gebruiken, waardoor je perspectief op de wereld wellicht veranderd. We dagen je uit om de grenzen van je waarnemend vermogen op te zoeken en te verleggen.
Illusie ontdek Mind Mystery.
Spiegeldoolhof bij Mind Mystery.

Prikkel je zintuigen bij Mind Mystery

Het interactieve museum Mind Mystery in Noord-Limburg zit vol optische illusies. Sterker nog: je staat versteld van waar je zintuigen toe in staat zijn. Laat je verbazen door wat je hersenen waarnemen en je ogen zien. Loop over het plafond in ‘Huis op de Kop’ en probeer een uitweg te vinden in het spiegeldoolhof door gebruik te maken van je zintuigen.

Plafond van Huis op de Kop bij Mind Mystery.

Het Huis op de Kop

Het Huis op de Kop vertelt het verhaal van een eigenzinnige uitvinder waaraan Mind Mystery haar bestaan te danken heeft. Door het huis van binnen én buiten te ontdekken, beleef je op unieke wijze hoe de combinatie van je waarnemingsvermogen en zintuigen je voor de gek houdt óf dingen juist anders laat ervaren. In het Huis op de Kop laat je ook je vrienden en familie versteld staan van jouw waanzinnige ervaringen. Doordat er een aantal unieke fotolocaties in het huis verwerkt zijn, kun je de situatie op de foto anders laten lijken dan deze in werkelijkheid was. Komen jouw vrienden en familie er ooit achter hoe deze foto genomen is?

Bestel je tickets voor Mind Mystery in Noord-Limburg

Prikkel je zintuigen in het meest boeiende en educatieve museum van Noord-Limburg bij Mind Mystery. Laat je verrassen door waar je zintuigen en waarnemingsvermogen toe in staat zijn. Reserveer vandaag nog je tickets. Heb je een vraag of wil je voor een grote groep boeken? We helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op 077 208 60 88 of via het contactformulier op onze website. We kijken uit naar je bezoek!

Illusie oneindig bij Mind Mystery