Mind Mystery: interactief museum bij Venray

Laat je verrassen en verbazen door je zintuigen en waarnemingsvermogen te testen bij Mind Mystery in Horst! Bij Mind Mystery, een interactief museum vlakbij Venray, waan je je in de wereld van Siebrandt Jacob van Moelberen; een fervent uitvinder met een fascinatie voor optische illusies, zwaartekracht en waarnemingsvermogen.
Maze bij Mind Mystery.
Illusie Mind Mystery

Test je zintuigen en waarnemings- vermogen

Bij Mind Mystery, het interactieve museum vlakbij Venray, ontdek je dat zintuigen, het waarnemingsvermogen en het menselijk brein een complexe verbinding met elkaar hebben. Mind Mystery biedt je verschillende experimenten en optische illusies die je leren dat niet alles is wat het lijkt. Probeer eens te ontsnappen uit het spiegeldoolhof, of loop door de Vortex: een attractie die je op een veilige en leerzame manier laat ervaren dat evenwicht niet alleen gebaseerd is op je evenwichtsorgaan!

Huis op de kop bij Mind Mystery

Huis op de kop

Een van de unieke ervaringen die Mind Mystery te bieden heeft, is het Huis op de Kop. In het Huis op de Kop loop je over het plafond van een woning, waarbij de complete inboedel van het huis boven je hoofd op de vloer staat. Gedurende je tocht door het huis krijg je een aantal keer de kans om een paar foto’s te maken waarmee je je vrienden en familie kunt laten meegenieten van de optische illusies en de kracht van het waarnemingsvermogen. Zien zij wat er speciaal is aan de foto, of moeten ze het zelf komen ervaren in ons musuem vlakbij Venray?

Broodje gezond en jus d'orange bij Mind Mystery.

Restaurant met optische illusies

In ons interactieve museum vlakbij Venray staat ook de menukaart van ons restaurant in het teken van optische illusies. Kom dus eens een hapje eten in het restaurant en geniet bijvoorbeeld van de Mystery Burger: een broodje hamburger dat, net als het Huis op de Kop, ondersteboven is beland! Bestel je liever een vers belegd broodje met een lekkere kop koffie of een glaasje fris? Ook dat is mogelijk!

Bestel je tickets voor Mind Mystery in Noord-Limburg

Naast het Huis op de Kop en het spiegeldoolhof vind je nog véél meer verbazingwekkende optische illusies in dit interactieve museum in Venray. Kom je zintuigen testen en laat je verbazen door je waarnemingsvermogen. Bestel vandaag nog je tickets voor Mind Mystery in Horst, Noord-Limburg. Heb je vragen, of wil je voor een grote groep reserveren? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch via 077 208 60 88 of via het contactformulier op onze website. Tot snel!

Illusie oneindig bij Mind Mystery