Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden en parkregelement

 

COVID-19 maatregelen voor een onbezorgd uitje!

Kijk op onze speciale COVID-19 informatiepagina voor de meest recente informatie m.b.t. uw bezoek aan Mind Mystery.

 

Vragen over het parkbezoek

Wat zijn de openingstijden?
Mind Mystery is vanaf 1 april tot 31 oktober alle dagen van de week geopend. In de winterperiode zijn we op maandag en dinsdag gesloten. Raadpleeg voor de actuele openingstijden de pagina www.mindmystery.nl/nl/tickets

Waarom werken jullie met tijdsblokken?                                                                                                                                                                                                Mind Mystery is een kleinschalig park waar in verhouding heel veel te zien en te beleven is. Een bezoek duurt gemiddeld 2,5 uur en we willen dat u in deze tijd optimaal kunt ervaren waar Mind Mystery over gaat. Door met tijdsblokken te werken kunnen wij controle houden over het aantal bezoekers dat zich tegelijkertijd op het park begeeft. Dat zou u alle rust en ruimte moeten geven om de onderdelen goed te kunnen bekijken. Aan de andere kant betekent dit ook dat we weleens uitverkocht zijn en u een andere datum of tijdstip voor uw bezoek moet plannen. Dat lijkt vervelend, maar we kunnen u beloven dat dit uiteindelijk in het voordeel is van de gast en de ervaring.

Is het park ook leuk voor kinderen van 4 jaar of jonger?
Er is op het park voldoende vertier voor de kinderen vanaf 4 jaar maar de aard van het thema maakt dat kinderen tot een jaar of 7 veel van de illusies, trucjes en puzzels nog niet zullen begrijpen. Vooral voor de kleintjes t/m 4 jaar zal er nog veel ontgaan, vandaar dat zij gratis met de rest van de familie mee het park op mogen.

Is alles binnen of buiten? Is het ook leuk als het regent?
Het merendeel van Mind Mystery speelt zich binnen af, echter zijn er ook buitenactiviteiten. De ervaring leert dat een bezoek aan Mind Mystery  prima te doen is met een druppeltje regen.

Is het park ook rolstoel toegankelijk?
Helaas is ons park zeer beperkt rolstoel toegankelijk. Dit is inherent aan ons concept. Een aantal attracties zijn toegankelijk (Entree, Kaleidoscoop, Museum en Spellenplein); vandaar ook dat wij een gereduceerd tarief hanteren van € 9,50.

Is het park ook toegankelijk met een kinderwagen?
Het park is toegankelijk met kinderwagen. Sommige onderdelen zijn alleen iets minder makkelijk te betreden met kinderwagen zoals het spiegeldoolhof, de vortex en het huis op z’n kop. Dit zijn bezoekjes van slechts een paar minuten dus hier zou u ervoor kunnen kiezen om uw kindje te dragen of de wagen bij de deur te parkeren. Er is vast wel een parkmedewerker in de buurt die zich over  het kleintje wil ontfermen. 🙂

Ik organiseer dit jaar het personeelsfeest/familiedag/teamuitje. Kan ik bij jullie terecht voor een compleet arrangement?
Vanzelfsprekend! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@mindmystery.nl voor de mogelijkheden.

Hoelang kunnen we ons vermaken bij Mind Mystery?
Gemiddeld besteden bezoekers 2 tot 3 uur bij Mind Mystery, maar dat hangt er natuurlijk ook af van hoe snel je de puzzels oplost. 😊

Wat is er allemaal te beleven bij Mind Mystery?
Voor iedereen (alle leeftijdsgroepen) is er voldoende te ontdekken en te beleven op ons park. Voor meer informatie, kijk eens op onze website onder attracties, bekijk de reacties op Tripadvisor, Google of Facebook en bekijk deze leuke blogs van Kidseropuit.nl of Coolesuggesties.nl

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen op het park?
Gebruik van eigen consumpties is niet toegestaan.

Hebben jullie een slecht weer garantie?
Nee, maar ons huis op z’n kop heeft een waterdichte vloer. Ook kun je tijdens een bui eindeloos maar droog verdwalen in het spiegeldoolhof, of de buienradar checken tijdens een warm hapje of drankje in ons Mind Mystery cafe.

Zijn er (betaalde) parkeerplaatsen?
Er is ruim voldoende gratis parkeerplek bij de ingang van Mind Mystery.

Kan ik mijn waardevolle spullen opbergen?
Dat kan! Bij de ingang van Mind Mystery zijn kluisjes aanwezig waarvan je gebruik kunt maken.

Mag ik mijn hond meenemen?
We adviseren om uw hond elders onder te brengen tijdens uw bezoek, maar mocht dit niet mogelijk zijn, dan mag uw hond mee, mits aangelijnd, schoon en niet tot last van andere gasten. Houdt er rekening mee dat indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, de toegang tot het park ontzegt kan worden.

Is Mind Mystery een escape room of een dergelijk ‘gesloten’ attractie
Nee, Mind Mystery is geen escape room. U wordt niet opgesloten in een ruimte. Alle onderdelen zijn te betreden en te verlaten naar eigen invulling.

 

Vragen over de entreekaarten 

Kan ik ook gewoon mijn kaartjes aan de dagkassa kopen?

Dat kan! Maar om zeker te zijn van het door u gewenste tijdstip van aankomst EN te kunnen profiteren van de voordelige online prijs (dagkassa +2,-) zullen wij altijd adviseren om uw kaartjes alvast online te reserveren.

Kan ik online kaartjes kopen als ik geen printer heb?
Ja dat kan zeker! Per email ontvang je een QR code die we vanaf jouw telefoon bij de dagkassa kunnen scannen.

Ik heb mijn e-ticket niet ontvangen, wat nu?
Het kan zijn dat deze in de spam folder terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via info@mindmystery.nl

Ik heb tickets geboekt maar wil het tijdstip of de dag wijzigen, kan dat?
Als je contact met ons opneemt via email (info@mindmystery.nl) kunnen wij jou hierbij helpen.

Ik wil graag voor een gezelschap reserveren. Kan ik een optie nemen?
Doordat wij werken met een online ticketsysteem kunnen wij helaas geen opties vastzetten. Daarom zullen we altijd adviseren de tickets voor het door u gewenste tijdstip alvast te boeken. Mocht er onverhoopt iemand niet mee kunnen gaan, of is er juist een extra persoon aangesloten, dan kunnen we dit op de dag zelf aan de kassa meteen verrekenen. In verband met transactiekosten die gepaard gaan met online boekingen, houden wij 1 euro per ticket in op retouren. U ontvangt dus het aankoopbedrag minus 1 euro terug aan de kassa.

Ik heb tickets geboekt maar ik wil annuleren. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Het annuleren van een online toegangskaarten is niet mogelijk. Wel bieden wij u de mogelijkheid om de tickets om te boeken naar een andere datum. Dit kan middels een bericht naar info@mindmystery.nl

Is de Museumjaarkaart geldig?
De museumjaarkaart is niet geldig bij Mind Mystery omdat ons park zich meer specialiseert in de richting van entertainment en verwondering.

Overige vragen

Wat is de oplossing van de T-puzzel?
Bij Mind Mystery is niets zeker… Maar wat zeer zeker hoogstwaarschijnlijk is, is dat wij deze vraag, in het belang van de gast, niet zullen beantwoorden. 🙂