Het leukste personeelsfeestje beleven? Dat doe je bij Mind Mystery!

Ben jij nog steeds op zoek naar dé plek waar je het leukste en meest uitdagende personeelsfeestje kunt beleven? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij Mind Mystery ben je aan het juiste adres! In ons interactieve museum combineer je ultieme gezelligheid met verbazingwekkende activiteiten en geniet je van lekker eten en drinken tijdens jullie leukste personeelsfeestje! Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden en toe aan een onvergetelijke avond op maat met je hele team? Lees dan verder, want wij beloven je een personeelsfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden!
Maze bij Mind Mystery.
Buffet bij Mind Mystery

Laat je verbazen tijdens het leukste personeelsfeestje ooit!

Tijdens een bezoek aan Mind Mystery zullen jij en je collega’s er snel genoeg achter komen of jullie op één lijn liggen! De optische illusies in ons interactieve museum staan erom bekend percepties te verwringen. Samen beslissen jullie wat nu eigenlijk de werkelijkheid is. Of zijn er meerdere werkelijkheden? Kom het ontdekken tijdens jullie personeelsfeestje bij Mind Mystery. Na het experimenteren met verschillende brein-krakende puzzels en bijzondere illusies begint jullie leukste personeelsfeestje pas echt! De hint die we jullie willen geven: de voeten gaan van de vloer, letterlijk, want er wordt gedanst op het plafond!

Bier tappen bij Mind Mystery

Oneindige mogelijkheden voor het leukste personeelsfeestje!

Zijn jij en je collega’s er klaar voor? Zien jullie het wel voor je om samen tot nieuwe inzichten te komen? Kom snel langs bij Mind Mystery en laat je verrassen door het brede scala aan mogelijkheden dat we te bieden hebben. Wat dacht je van een ruimtewandeling in onze Vortex? Of het Huis op de Kop waarin zwaartekracht niet lijkt te bestaan? Door het hele museum zijn er tal van optische illusies te vinden waardoor je zintuigen geprikkeld zullen worden en het waarnemingsvermogen getest. Hebben jullie honger gekregen? In ons restaurant geniet je van een verrassend diner buffet, een heerlijke barbecue én staat er een Mystery Burger op de menukaart, maar wat dit voor burger precies is laten we aan je verbeelding over. Lekker is de burger zeker! Bij Mind Mystery ben je absoluut aan het juiste adres voor het leukste op maat gemaakte personeelsfeestje!

Het leukste personeelsfeestje vastleggen? Laten we de opties bespreken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Mind Mystery te bieden heeft? Kom dan gerust een keertje langs! Dan kunnen we je wensen bespreken en garanderen we dat dit het leukste personeelsfeestje wordt dat je ooit hebt gehad. Heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 077 208 60 88 of het contactformulier op onze website invullen. Zien we je snel?

Illusie oneindig bij Mind Mystery