ONTDEK EEN MYSTERIEUZE ROUTE VOL ILLUSIES

Mis geen enkele attractie en vind eenvoudig jouw favoriet met de plattegrond van ons park.

Vliegende boeken bij Mind Mystery

ONTRAFEL ALLE MYSTERIES

Dankzij jouw zintuigen zie je de wereld door je eigen, unieke bril. Maar wat als er nog meer werkelijkheden zijn? Wij dagen je uit om de grenzen op te zoeken!

Loop door de Vortex van Mind Mystery.

KERSTBRUNCH- EN DINER

Gezellig tafelen met Kerst, maar geen zin om te koken? Op Eerste en Tweede Kerstdag organiseert Mind Mystery een heerlijke kerstbrunch- en diner. Wil jij hierbij zijn? Houd onze website in de gaten, op korte termijn zal er meer informatie bekend worden gemaakt!

Luidspreker met bloem bij Mind Mystery.

HOE HEB JIJ MIND MYSTERY BELEEFD?

Wij waarderen het enorm als je een review achterlaat bij Tripadvisor of Google.

Mind Mystery is tevens genomineerd voor het ‘Leukste Uitje van Limburg’, een verkiezing vanuit de ANWB. Stemmen jullie op ons? Stemmen kan hier!

Doolhof

SCAN JOUW QR-CODE

Ontdek alle verhalen achter onze bijzondere illusies. Scan makkelijk en snel de QR-code op het park met je mobiele telefoon en vind alle informatie.

Op de foto bij een fotopunt? Scan de QR-code op jouw ticket én check de foto in onze souvenirwinkel.

Restaurant met gerechten bij Mind Mystery.

TIJD VOOR EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Geniet tussen alle illusies en bijzonderheden van een vers belegd broodje of een verse kop koffie in ons restaurant. Smullen maar! Tijd om even af te koelen? Proef onze lekkere Mind Mystery IJscoupes bij onze authentieke ijssalon.

Rondleiding door medewerker van Mind Mystery.

BETREED EEN ANDERE WERKELIJKHEID MET JE COLLEGA'S

Een bedrijfsuitje bij Mind Mystery is een echte team activiteit. Zien jouw ogen hetzelfde als die van jouw collega’s? Laat je verrassen!

Gasten tijdens een rondleiding door Mind Mystery.

EEN EDUCATIEF SCHOOLBEZOEK

Ontdek samen met jouw klasgenoten de prikkelende wereld van optische illusies. Bereid je voor op een educatiepakket inclusief bezoek vol #hoedan-momenten!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Wil je tot in de puntjes op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, voorwaarden en regels voor je bezoek aan Mind Mystery? Dat kan!

Illusie oneindig bij Mind Mystery