COVID-19 UPDATE

Goed nieuws! Vanaf 25 september gelden de versoepelde maatregelen. Volgens de laatste RIVM richtlijnen is een coronatoegangsbewijs bij Mind Mystery NIET vereist m.u.v. het binnen zitgedeelte bij de horeca. Klik hieronder voor meer informatie. We zien u graag voor een verwonderend en veilig bezoek bij Mind Mystery! Meer informatie

Met vriendelijke groeten,
Het Mind Mystery team

Mind Mystery is genomineerd voor ANWB’s leukste uitje van Limburg. Dat is fantastisch nieuws en we willen de prijs dolgraag binnenslepen. Helpt u ons mee om het leukste uitje van Limburg te worden en geeft u ons uw stem?
Stem hier

Siebrandt kon de zwaartekracht niet overwinnen, maar kun jij de onaardse druk aan die op je ligt? Na een bezoek aan zijn huis zul je zeker ondersteboven zijn.

Mind Mystery - Huis op de Kop

Ervaar het gevoel dat je in de ruimte bent…

Ooit het sterrenstelsel, de zon, de maan en álle planeten met een enorme snelheid om je heen zien draaien? In deze doldwaze Vortex zul je je letterlijk bewegen tussen hemel en aarde.

Mind Mystery - Vortex

Hoe kom je hier nog uit?

Mind Mystery - Spiegeldoolhof

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand....vind jij de weg naar de andere kant? Kom jezelf meerdere malen tegen, maar wees er op bedacht dat de waarheid soms hard aan kan komen.

HEEL GROOT OF HEEL KLEIN...

Groot en klein vervloeien in de Amesroom... Voor even niet meer ‘De Benjamin’ van de familie zijn? In deze bijzondere kamer heb jij de kans om je eens in een andere positie te manoeuvreren.

Mind Mystery - Ames Room Foto 1

Vergis je niet, hier is niets wat het lijkt…

Mind Mystery - Museum

3D hologrammen, water dat omhoog stroomt, schilderijen en spellen die je geest op het verkeerde been zetten. Ervaar de wereld van de optische illusies en je beeld van een museum zal nooit meer hetzelfde zijn.

Laat je verbazen!

Geen nieuwe gadgets of supermoderne technieken, maar gewoon heerlijk ouderwets gamen. Laat weer het kind in je los!

Soms is het fijn om te ‘verdwalen’…

Achter het donkere gordijn speelt zich een kleurrijke wereld af, die een magische uitwerking heeft. Neem de tijd, de rust en....geniet!

Waarheen leidt de weg?

Volg de voetsporen van het geheimzinnige pad dat leidt naar het Maasdal Mysterie.
Ontdekking en verbazing, hilariteit en rariteit… ervaar zelf wat dit mysterie met je doet!